SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie a primit o versiune de lux. Cum arata in realitate noua varianta

SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie a primit o versiune de lux. Cum arata in realitate noua varianta
  • SUV-ul Coupe care se vinde la pret de Dacie a primit o versiune de lux
  • Cum arata in realitate noua varianta
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Franta, preturile pornesc de la aproape 30.000 de euro, dupa cum precizam si anterior.

Anuntat in urma cu mai bine de doi ani, inca de la sfarsitul verii lui 2018, primul SUV Coupe de la Renault vine in doua configuratii diferite. Una dintre acestea are la baza vechea platforma B0, pe care este construita inclusiv actuala Dacie Duster, si se vinde pe piata din Rusia in schimbul echivalentului a cel putin 13.927 de euro.

De cealalta parte regasim versiunea Samsung XM3, asamblata pe arhitectura CMF-B folosita si de actuala generatie a subcompactei Clio, diferentele dintre cele doua variante continuand si la nivelul gamei de motorizari, dar si prin prisma pachetului tehnologic disponibil.

Renault Arkana - Galerie Foto

Renault Arkana - Galerie Foto

Modelul destinat pietei din Coreea de Sud, despre care discutam si in randurile de mai sus, va fi disponibil la vanzare si in Franta, din data de 10 martie, la preturi incepand de la 29.700 de euro. Sub aceeasi denumire de Renault Arkana si exclusiv in compania unor sisteme de propulsie electrificate, conform ultimelor detalii.

In configuratia de baza, versiunea europeana a noului Samsung XM3 a pregatit o motorizare turbo de 1.3 litri, cu tehnologie mild-hybrid si 140 de cai sub capota, comercializata exclusiv in compania unei transmisii automate cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj EDC.

Pachetul standard al primului SUV Coupe de la Renault cuprinde chiar si blocuri optice frontale cu LED, jante din aliaj pe 17 inch sau camera video pentru mersul cu spatele. Din reteta specifica variantei entry-level nu lipsesc, totodata, nici senzorii de parcare ori sistemul multimedia cu display de sapte inch si sase difuzoare.

Oferita sub numele de Arkana, versiunea europeana a noului Samsung XM3 va mai putea fi comandata si alaturi de un 1.3 TCe cu tehnologie MHEV, plus 160 CP, dar si intr-o formula full-hybrid de 145 de cai, cu o unitate aspirata de 1.6 litri si doua motoare electrice.

Respectivul model a mai pregatit clientilor si un numar de pana la trei niveluri de echipare: Zen, Intens si R.S. Line. Unde configuratia de top dispune si de o tapiterie din piele cu accente de rosu, de un display central cu generoasa diagonala de 9.3 inch, instrumente de bord digitale, scaune incalzite si actionate electric s.a.m.d.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Renault Arkana - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2021