Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda

Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda
Trei masini noi care ar trebui sa se lanseze si in Romania. Unele s-ar vinde ca painea calda.
Distribuie pe Facebook

Volkswagen Atlas Cross Sport

Ai visat dintotdeauna la un BMW X6, insa nu ti-ai permis niciodata un astfel de SUV? Nicio problema: Volkswagen are solutia!

Cel putin pe piata din SUA, acolo unde nemtii ofera si un Atlas Cross Sport. Pentru o suma minima de 36.985 de dolari.

Fabricat pe platforma MQB, respectivul model isi intampina cumparatorii alaturi de o lungime de peste 4.96 metri.

Mai lung si decat un Touareg, Atlas Cross Sport beneficiaza, in mod paradoxal, de un motor 2.0 TSI de 269 de cai putere.

Din peisaj nu lipsesc nici dotarile premium, precum scaunele ventilate, bancheta cu incalzire, boxele Harman Kardon.

Toyota Crown Sport

Oferit exclusiv in Japonia, noul model Toyota Crown Sport a reusit sa impresioneze o lume intreaga. In special prin design-ul sau.

Un design despre care se poate spune ca aduce aminte, cel putin la exterior, de un Ferrari Purosangue. Fara gluma ori exagerare.

Spre deosebire insa de original, SUV-ul japonez are un pret de pornire considerabil mai mic, echivalent cu 37.500 de euro.

Insotit de o lungime de peste 4.7 metri, acesta din urma foloseste arhitectura TNGA si dispune de un ansamblu full-hybrid.

Numarul de magie continua, in cazul de fata, cu o putere maxima de 234 de cai si punte spate directoare, printre altele.

Wuling Xing Guang

Nu te numeri printre persoanele care se declara fani inraiti ai SUV-urilor? Niciun fel de problema: ce-ai zice atunci de un sedan?

Acompaniat de o lungime de peste 4.83 metri, Wuling Xing Guang ar fi fost optiunea ideala. Daca nu s-ar fi vandut decat in China.

Comercializat la preturi incepand de la echivalentul a 11.365 de euro, modelul de la SAIC-GM-Wuling stie cum sa iasa in evidenta.

Indiferent ca este vorba despre cum arata sau ce echipamente ofera, cumparatorii au suficiente motive pentru a fi cuceriti.

Desigur, motorul de sub capota nu este de ici-colo: un ansamblu PHEV sinonim cu o autonomie de peste 1.100 de kilometri.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 12 Martie 2024