Uita de Golf. Noul Renault Megane ajunge in Romania la un pret care face competitia sa tremure

Uita de Golf. Noul Renault Megane ajunge in Romania la un pret care face competitia sa tremure
  • Noul Renault Megane porneste in Romania de la 14.800 euro
  • Hatchback-ul franceza ofera patru nivelul de echipare
  • Clientii au la dispozitie intre 90 si 205 cai putere
Distribuie pe Facebook

Lansat in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt intre 15 si 27 septembrie, noul Renault Megane IV se vinde in Romania la un pret de 14.800 euro.

Dupa zile, saptamani si chiar luni intregi de asteptare, noul Renault Megane a ajuns in cele din urma si pe piata auto din Romania. Cea de-a patra generatie a modelului francez de clasa compacta are un pret de pornire de 14.800 euro si ofera in versiunea de baza o motorizare 1.6 16V de 115 CP.

Cea mai ieftina varianta diesel costa cu 1.350 de euro mai mult, clientii urmand a primi in schimbul celor 16.150 euro achitati un propulsor de 1.5 litri si 90 de cai putere care promite sa consuma o medie de 3.7 litri de carburant la fiecare o suta de kilometri parcursi.

Optiunile privind propulsia noului Renault Megane continua, in ordinea pretului de pornire, cu un benzinar turbo de 1.2 litri si 130 CP, disponibil pentru o suma minima de 16.950 de euro. Urmeaza unitatea dCi de 1.5 litri si 110 cai putere, a carei nota de plata incepe de la 17.700 euro.

Renault Megane - Galerie FotoRenault Megane - Galerie Foto

Pentru cei care au si mai multi bani de cheltuit, motorul dCi de 1.6 litri si 130 CP ar putea reprezenta solutia ideala pentru cei 20.400 de euro perceputi de Renault. Oferta noului Megane se incheie intr-un final cu versiunea 1.6 turbo de 205 cai putere si 22.250 euro.

Generatia cu numarul patru a modelului franceza de clasa compacta dispune de patru variante de echipare - Life, Zen, Intens si GT, si propune inca de la primul nivel faruri de zi echipate cu tehnologia LED, ESP + asistenta la pornirea din rampa, aer conditionat sau un total de opt airbag-uri.

Mult ravnitul ecran tactil de tip tableta si 8.7 inch in diagonala are un pret de 1.000 de euro si este livrat la pachet alaturi de un sistem audio de inalta fidelitate marca Bose. Atentie, insa: doar cei care cumpara un Renault Megane Intens se vor putea bucura de aceasta optiune.

Si daca tot suntem la capitolul bani, nu putem rata nici ocazia de a preciza ca cea de-a patra generatie a modelului francez de clasa compacta costa cu circa 1.000 de euro mai putin decat cel mai ieftin Volkswagen Golf, care este pus in miscare de un 1.2 TSI de 85 CP.

Renault Megane - Galerie Foto

Renault Megane - Galerie FotoRenault Megane - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze Renault Megane - Galerie Foto
mai multe