Un anunt oficial va fi facut luna viitoare. Noul model concureaza cu Audi A5, BMW Seria 4 si Mercedes C-Class Coupe

Un anunt oficial va fi facut luna viitoare. Noul model concureaza cu Audi A5, BMW Seria 4 si Mercedes C-Class Coupe
  • Alfa Romeo lanseaza luna viitoare o Giulia Coupe
  • Modelul ar putea primi si o versiune in cinci portiere
  • Italienii pregatesc inclusiv un nou SUV
Distribuie pe Facebook

Compania planuieste sa lanseze inclusiv o versiune in cinci portiere, care sa rivalizeze cu Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe.

Trio-ul german format din modelele Audi A5, BMW Seria 4 si Mercedes C-Class Coupe va avea de infruntat o noua masina de luna viitoare. Alfa Romeo va lansa in cursul lui iunie prima Giulia in doua usi din istorie, potrivit publicatiei Autocar.

Dupa cum precizam si anterior, in urma cu aproximativ cinci saptamani, sportiva companiei italiene va fi disponibila la vanzare in mai multe variante de motorizare pe benzina si motorina. Lor li se vor alatura doua sisteme hibride cu recuperarea energiei ca in Formula 1, capabile sa genereze pana la 650 CP.

Pe langa un coupe traditional, familia Giulia ar mai putea primi din partea Alfa Romeo si o versiune cu cinci portiere. In cazul in care va deveni realitate, aceasta va concura impotriva modelelor Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe.

Surprizele nu se opresc insa aici, jurnalistii publicatiei Autocar sustinand ca producatorul italian de automobile va anunta in cadrul unui eveniment organizat luna viitoare si un nou SUV. Pozitionat in gama deasupra actualului Stelvio, respectivul Sport Utility Vehicle ar putea rivaliza cu BMW X5.

Din informatiile obtinute de sursa citata se arata ca propulsia acestuia va fi asigurata de un sistem micro-hibrid pe 48V, cu turbina electrica. Nu este scoasa din discutie, cel putin la momentul de fata, nici o varianta echipata cu sapte locuri.

Toate detaliile oficiale cu privire la viitoarele lansari de lux ale companiei Alfa Romeo ar trebui sa devina accesibile publicului larg in iunie.

Distribuie pe Facebook
mai multe