Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine. Au fost anuntate preturile oficiale

Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Un BMW X6 pentru toate buzunarele
  • Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine
  • Au fost anuntate preturile oficiale
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instrumente de bord digitale.

Prezentat publicului larg inca din a doua jumatate specifica verii anului 2021, mult anticipatul Volkswagen Taigo a fost lansat de curand, chiar zilele trecute, si pe piata auto din Germania. La preturi incepand de la numai 19.350 de euro, conform configuratorului oficial.

In configuratia de baza, noul SUV Coupe ofera un propulsor turbo de doar 999 de centimetri cubi si 95 de cai putere. Livrati rotilor de pe puntea fata exclusiv printr-o cutie manuala cu cinci rapoarte.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea dupa abia 11.1 secunde. Viteza maxima nu depaseste 183 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant este de aproximativ 4.7 litri la 100 de kilometri.

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard, aceeasi varianta entry-level a noului Volkswagen Taigo se bucura si de faruri cu LED. Plus instrumente de bord digitale. Asa cum spuneam si anterior.

Mult anticipatul SUV Coupe ofera insa, fara costuri suplimentare, si un set de jante din otel pe 16 inch, dar si o instalatie de aer conditionat cu reglare manuala, printre altele. Totodata, din peisaj nu lipseste nici radio-ul cu display central color si numai patru difuzoare, se pare.

Vopseaua metalizata, pilotul automat, limitatorul de viteza, senzorii de parcare fata si spate, scaunele incalzite pentru sofer si pasagerul din dreapta, evident, sunt doar optionale. Alaturi de alte cateva detalii.

Comercializat, pe piata auto din Germania, la preturi incepand de la numai 19.350 de euro, primul Volkswagen Taigo este disponibil, la vanzare, in patru versiuni de echipare. Altfel spus, lista cu optiuni este compusa dintr-un nivel Taigo, unul Life, Style si, bineinteles, R-Line.

Sub capota, motorului despre care discutam anterior, la inceputul acestui material, i se adauga un propulsor 1.0 TSI de 110 CP si 1.5 TSI cu 150 CP, ambele insotite exclusiv de o cutie DSG cu sapte rapoarte.

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Volkswagen Taigo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2021