Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine. Cat costa in Romania

Un BMW X6 pentru toate buzunarele: Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine. Cat costa in Romania
  • Un BMW X6 pentru toate buzunarele
  • Volkswagen lanseaza SUV-ul Coupe pe care si-l permite oricine
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si instrumente de bord digitale, conform datelor de pe site-ul importatorului local.

Prezentat publicului larg inca din a doua jumatate a (verii) anului 2021, primul Volkswagen comercializat sub numele de Taigo a fost lansat de curand, chiar zilele acestea, si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la suma de 18.583 de euro - potrivit configuratorului oficial.

In versiunea de baza, oferita sub indicativul 1.0 TSI Life, respectiva masina combina un benzinar turbo cu numai trei cilindri, de doar 999 de centimetri cubi si 95 de cai putere, cu o transmisie manuala in cinci rapoarte si un sistem de tractiune fata.

Volkswagen Taigo

Volkswagen Taigo

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, respectiva optiune are nevoie de circa 11.1 secunde pentru a rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza maxima este de 183 de kilometri pe ora. Consumul (mediu): 5.5 litri la 100 de kilometri.

Aceeasi varianta entry-level a noului Volkswagen Taigo a mai pregatit, totodata, si o lista cu dotari standard extrem de cuprinzatoare, ce cuprinde inclusiv faruri cu LED si instrumente de bord digitale, dupa cum precizam si anterior, evident.

Respectiva masina mai ofera - fara costuri suplimentare, si un set de jante din aliaj cu diametrul de 16 inch, o instalatie de climatizare cu reglare manuala, tapiterie din stofa cu model specific si unele sisteme de siguranta activa. Precum Front Assist si Autonomous Emergency Braking.

Versiunea 1.0 TSI Life mentionata si in randurile de mai sus nu reprezinta, inutil de spus, decat una dintre optiunile disponibile, clientii avand la dispozitie si alte doua echipari diferite, comercializate sub indicativul Style si, aparent, R-Line.

Reteta (caracteristica) primului Volkswagen pe nume Taigo continua cu o gama de motorizari la fel de cuprinzatoare. Cu respectiva masina propunand si un benzinar turbo de 999 de centimetri cubi si aproximativ 110 CP, dar si un 1.5 TSI, de aceasta data cu patru cilindri si 150 de cai putere.

Volkswagen Taigo

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Volkswagen Taigo
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Octombrie 2021