Un nou interior pentru un nou Opel Astra

Un nou interior pentru un nou Opel Astra
Opel dezvaluie primele fotografii cu interiorul noului Opel Astra. Asa cum era de asteptat, interiorul viitoarei generatii Opel Astra este inspirat de noua linie de design lansata odata cu modelul Insignia.
Distribuie pe Facebook
Volanul si ceasurile de bord sunt preluate de la reprezentantul Opel in clasa imediat superioara (adica cea medie). Consola centrala este o varianta mai ingustata a celei care poate fi regasita in Insignia, prezentand, in consecinta, aceeasi problema consemnata anterior, o densitate prea mare de butoane, cu forme si dimensiuni apropiate, care ingreuneaza accesul la comanda dorita.

Ca si la Insignia, manerele portierelor fac trimitere la nervura laterala care impodobeste, in exterior, caroseria. Deocamdata nu se pot face consideratii asupra calitatii materialelor care imbraca bordul, scaunele si usile. Daca insa asemanarea cu Insignia se dovedeste valabila si in acest caz, rezultatul trebuie sa fie unul situat peste media clasei.

Noua generatie Opel Astra este foarte avansata din punct de vedere tehnologic.

Masina are o lungime de 4,42 metri, cu 17 centimetri mai mult decat actuala generatie. Ampatamentul a crescut si el cu sapte centimetri, masurand acum 2,68 metri.



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Un nou interior pentru un nou Opel Astra
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Iunie 2009