Versiunea ST-Line este cea pe care o vrei. VIDEO ca sa te convingi si singur

Versiunea ST-Line este cea pe care o vrei. VIDEO ca sa te convingi si singur
  • Ford a lansat un nou Focus la mijlocul acestei primaveri
  • Modelul american vine cu numeroase imbunatatiri fata de generatia anterioara
  • Clientii vor avea la dispozite si o varianta ST-Line
Distribuie pe Facebook

Asemeni predecesorului sau, noul Ford Focus este disponibil la vanzare in mai multe variante de echipare. Printre acestea si o versiune ST-Line, care condimenteaza reteta compactei americane cu diferite elemente sportive.

Dezvelita oficial la mijlocul acestei primaveri, cea de-a patra generatie a modelului Ford Focus este o masina plina de surprize. Compacta care concureaza impotriva unor automobile precum Renault Megane, Opel Astra sau Volkswagen Golf promite acum un interior mai spatios ca oricand, intesat cu tehnologii de ultima ora.

Ampatamentul care a crescut cu 53 de milimetri, afisajul pe parbriz sau instalatia audio de la Bang & Olufsen nu sunt insa nici pe departe singurele vesti bune pe care le aduce masina americanilor. Aceeasi generatie cu numarul patru a compactei Ford Focus se mai poate lauda si cu un minus de pana la 88 de kilograme, de exemplu.

Totodata, concurentul modelelor Renault Megane, Opel Astra sau Volkswagen Golf mai propune si un coeficient aerodinamic record - cel putin pentru clasa din care face parte, o rigiditate torsionala mai mare cu 20 de procente decat pana acum, dar si un pachet de motorizari cu puteri maxime cuprinse intre 85 si 182 CP, daca te intrebai cumva.

Intr-un final, automobilul americanilor mai anunta si o larga varietate de echipari, clientii avand in premiera la dispozitie noile linii Active si Vignale. Pentru amatorii de senzatii sportive, pachetul ST-Line ramane alegerea optima... pana la aparitia versiunii Ford Focus ST, care ar putea miza pe un 2.3 turbo cu aproximativ 250 CP sub capota.

Distribuie pe Facebook
mai multe