VIDEO detaliat cu noul Megane RS. Cum arata de aproape hot-hatch-ul francez

VIDEO detaliat cu noul Megane RS. Cum arata de aproape hot-hatch-ul francez
Renault prezinta cu ocazia Salonului Auto ce se desfasoara la Frankfurt o noua generatie a modelului Megane RS.
Distribuie pe Facebook

Pentru prima oara in istoria hot-hatch-ului de origine franceza, propulsia este asigurata de o motorizare 1.8 turbo. Imprumutata de la sportiva cu motor central Alpine A110, unitatea cu patru cilindri dezvolta in cazul de fata o putere maxima de 280 CP.

O alta premiera absoluta o reprezinta cutia automata cu sase rapoarte si dublu ambreiaj. In plus, asemeni predecesoarelor sale, cea mai noua generatie a modelului Megane RS va fi comercializata de Renault inclusiv alaturi de transmisie manuala.

Surprizele continua cu directia integrala 4Control, oferita la randul ei pentru prima oara in istoria hot-hatch-ului de origine franceza. Este, de altfel, singura directie integrala montata la acest moment pe o sportiva de clasa compacta, in cazul in care te intrebai.

Din punct de vedere estetic, cea mai noua generatie a modelului Renault Megane RS se lauda cu spoilere fata / spate agresiv stilizate si aripi laterale proeminente. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici jantele cu design unic si diametru de pana la 19 inch.

La interior, hot-hatch-ul de origine franceza mizeaza pe un volan cu parte inferioara plata si scaune fata cu suport lateral marit. Insertiile omniprezente de piele si alcantara sunt insotite, de asemenea, de mai multe ornamente realizate din carbon.

Incepand cu anul 2018, cea mai noua generatie a modelului Megane RS va primi si o versiune Trophy. Potrivit primelor informatii oficiale anuntate de Renault, aceasta varianta va dispune de o putere maxima de 300 CP pentru o doza extra de performanta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Septembrie 2017