Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Galerie foto completa

Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI. Galerie foto completa
  • Vine in Europa sa se bata cu Clio RS si Polo GTI
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la aproape 25.000 de euro - conform configuratorului oficial.

Lansata cu surle si trambite inca de la sfarsitul anului 2020, prima versiune de performanta a masinii oferite de compania Hyundai sub indicativul i20 a revenit de curand - chiar zilele acestea, in atentia publicului larg. Explicatia: divizia australiana a producatorului din Coreea de Sud a publicat zeci de fotografii proaspete - unele de la interior, altele de la exterior, ale variantei comercialiate sub denumirea i20 N.

Hyundai i20 N - Galerie foto

Hyundai i20 N - Galerie foto

Dezvoltata special pentru a concura impotriva unor nume precum Fiesta ST si Polo GTI, respectiva reteta culmineaza cu motorul turbo de 1.6 litri si 204 CP, pe benzina - acompaniat de o transmisie manuala cu sase rapoarte si un sistem de tractiune fata cu diferential cu alunecare limitata disponibil optional.

Aceeasi versiune de performanta a actualului Hyundai i20 a mai pregatit, deloc surprinzator, si o suspensie sport, plus discuri de franare de dimensiuni generoase. Vanduta la preturi incepand de la aproape 25.000 de euro - daca vine vorba cumva despre piata din Germania, impresionanta varianta botezata i20 N se mai poate lauda, printre altele, si cu spoilere redesenate pentru o doza extra de agresivitate.

Respectiva reteta continua cu praguri proeminente si jante din aliaj cu diametrul pe 18 inch, clientii urmand a descoperi - de cealalta parte a portierelor, si instrumente de bord digitale si configurabile, o tapiterie speciala, cu unele accente contrastante de bleu, scaune cu suport lateral marit si tetiere incorporate etc.

Hyundai i20 N - Galerie foto

Hyundai i20 N - Galerie foto

Hyundai i20 N - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (75) Poze Hyundai i20 N - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 22 Noiembrie 2021