Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Cat costa

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Cat costa
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri Full-LED. Plus tapiterie din stofa de culoare neagra si instrumente de bord digitale.

Prezentata publicului larg inca din a doua jumatate a primaverii anului 2021, prima versiune de inalta performanta a masinii comercializate sub denumirea (de) Hyundai Kona are - de cateva zile bune, si un pret de vanzare. Intr-o alta ordine de idei, nota minima de achitat porneste de la o suma de aproximativ 38.200 de euro, daca vine vorba cumva oferta destinata clientilor de pe piata din Germania.

Acompaniata de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de doi litri, respectiva varianta lucreaza alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj, pentru a livra rotilor de pe puntea fata undeva in jurul a 280 de cai putere si 392 de Newton-Metri - dupa cum precizam si anterior.

Hyundai Kona N - Galerie foto

Hyundai Kona N - Galerie foto

Fisa cu specificatii de ordin tehnic cuprinde inclusiv un diferential electronic, astfel ca prima versiune de inalta performanta a masinii comercializate sub denumirea de Hyundai Kona promite sa rezolve vesnica problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 5.5 secunde - conform companiei producatoare. Cu pedala de acceleratie la podea, acul vitezometrului urca pana la 240 de kilometri pe ora.

Respectiva reteta continua cu o lista cu dotari standard extrem de bogata, formata din spoilere fata si spate agresiv stilizate, praguri laterale proeminente, o evacuare cu doua terminatii si eleron pentru plafon. Din peisaj nu lipsesc insa nici suspensia sport sau discurile de franare uriase - de pana la 360 de milimetri.

Totodata, prima versiune de inalta performanta a masinii comercializate sub denumirea (de) Hyundai Kona mai ofera, in schimbul sumei de 38.200 de euro, si un set de jante forjate cu diametrul de 19 inch. Plus faruri Full-LED, volan cu design in trei spite, instrumente de bord digitale, tapiterie din stofa de culoare neagra, dar si scaune incalzite pentru sofer si pasagerul din dreapta, afisaj pe parbriz etc.

Hyundai Kona N - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (71) Poze Hyundai Kona N - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 6 Decembrie 2021