Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Compania producatoare a publicat acum data lansarii oficiale

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Compania producatoare a publicat acum data lansarii oficiale
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Compania producatoare a publicat acum data lansarii oficiale
Distribuie pe Facebook

Un motor turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si aproximativ 280 de cai putere, va deschide lista atractiilor principale prezente in cazul de fata.

Anuntat in urma cu mai bine de trei luni - inca de la inceputul acestui an, atunci cand mai multe detalii si imagini oficiale au fost date publicului larg, primul SUV de inalta performanta din gama Hyundai se apropie cu pasi mari de al sau debut. Intr-o alta ordine de idei, compania producatoare a dezvaluit - inca de zilele trecute, ca lansarea noului Kona N a fost programata pentru inceputul saptamanii viitoare, si anume data de 27 aprilie.

Proiectat pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Puma ST, modelul respectiv va oferi - in compartimentul motor, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie, de doi litri si aproximativ 280 de cai putere, dupa cum mentionam inclusiv anterior.

Meniul caracteristic primului SUV de inalta performanta din gama Hyundai va continua cu o transmisie automata in opt rapoarte, de tip DCT, si - cel mai probabil, un sistem de tractiune fata. Drept urmare, timpul specific acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu ar trebui sa depaseasca - cu mult, pragul de 6.0 secunde, pe cand valoarea din dreptul vitezei maxime ar putea urca pana la 240 de kilometri pe ora, daca ne uitam la i30 N.

In plan estetic, noul Kona N este asteptat sa mizeze pe o pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de praguri laterale proeminente, jante din aliaj supradimesionate, scaune cu suport lateral marit si diferite accente contrastante, rosii.

Hyundai Kona N - Poze noi

Hyundai Kona N - Poze noi

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2021