Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Compania producatoare a publicat acum primele specificatii tehnice

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Compania producatoare a publicat acum primele specificatii tehnice
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Compania producatoare a publicat acum primele specificatii tehnice
Distribuie pe Facebook

Lansarea oficiala ar putea avea loc chiar pe parcursul acestei primaveri, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

Anuntata in urma cu aproape trei luni, inca din primele saptamani ale noului an, mult anticipata versiune de performanta a gamei Hyundai Kona se apropie cu pasi repezi de al sau debut. Fara gluma sau exagerare.

Proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Puma ST, respectiva masina a renuntat astazi la alte secrete.

Surprinsa, de curand, complet necamuflata, noua Hyundai Kona N va fi animata de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie. Oferita alaturi de o capacitate de doi litri, unitatea in cauza livreaza rotilor 280 CP.

Hyundai Kona N - Noi Poze Spion

Compania producatoare nu a oferit, pentru moment, niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la cuplul maxim.

Mult anticipata versiune de performanta a gamei Hyundai Kona se va mai putea lauda, in schimb, si cu o transmisie automata in opt rapoarte, cu dublu ambreiaj. La care se adauga, pare-se, un sistem de tractiune fata.

Dezvoltata pentru a concura impotriva unor produse precum Puma ST, respectiva masina ramane un mister ca performante.

O alta mare necunoscuta o reprezinta data lansarii oficiale a noului Hyundai Kona. Aceasta va avea loc insa pana la sfarsitul primaverii curente, daca ultimele zvonuri si speculatii se vor dovedi, inutil de mentionat, adevarate.

Totodata, compania producatoare nu a oferit, momentan, niciun fel de informatie sau detaliu cu privire la pretul de vanzare.

In clipa de fata, nota de plata a gamei Hyundai Kona porneste, cel putin pe piata din Romania, de 19.885 de euro. La polul opus, configuratia de top este cu aproape 5.000 de euro mai scumpa, plecand de la suma de 24.526 de euro.

Hyundai Kona N - Poze spion

Hyundai Kona N - Poze spion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Hyundai Kona N - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2021