Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Noua versiune, surprinsa complet necamuflata pe strazi

Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova. Noua versiune, surprinsa complet necamuflata pe strazi
  • Vine in Europa sa se bata cu masina de 200 CP construita la Craiova
  • Noua versiune, surprinsa complet necamuflata pe strazi
Distribuie pe Facebook

Data la care primele exemplare vor ajunge in showroom-uri nu ramane decat un mister, insa este asteptat ca lansarea oficiala sa aiba loc chiar in aceasta primavara.

Anuntata in urma cu mai bine de doua luni, chiar la inceputul lui ianuarie, mult anticipata versiune de performanta a gamei comercializate de Hyundai sub numele de Kona se apropie cu pasi mari de al sau debut european. O demonstreaza mai multe fotografii spion ce surprind masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Puma ST complet necamuflata, aparent in timpul filmarii unei material promotional.

Finisata intr-o nuanta de alb, aceasta se remarca numaidecat prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, acompaniate de praguri laterale proeminente, dar si diferite accente contrastante de rosu.

Mult anticipata versiune de performanta a gamei comercializate de Hyundai sub numele de Kona mai beneficiaza si de jante uriase din aliaj, de aripi in culoarea caroseriei, evacuare dubla si eleron pentru plafon, printre altele. In ceea ce priveste departamentul interior, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Puma ST este asteptata sa ofere si un volan in trei spite, scaune sport, pedale din aluminiu s.a.m.d.

Sub capota, propulsia va fi asigurata de o motorizare turbo cu patru cilindri in linie si capacitatea de doi litri, livrata la pachet alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte si dublu ambreiaj.

Valoarea specifica puterii maxime pe care mult anticipata versiune de performanta a gamei comercializate de Hyundai sub numele de Kona nu ramane, momentan, decat o necunoscuta, insa 280-ul de la nivelul placutei de inmatriculare ar putea reprezenta un indiciu in acest sens. Inutil de mentionat, masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Ford Puma ST va miza exclusiv pe serviciile unui sistem de tractiune fata.

Hyundai Kona N - Poze spion

Hyundai Kona N - Poze spion

Hyundai Kona N - Poze spion

Sursa Foto: AutoExpress

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Hyundai Kona N - Poze spion
mai multe
Publicat în categoria: Poze si Filme spion DATA PUBLICĂRII: 25 Martie 2021