Volkswagen a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul ID.Buzz, versiunea moderna a legendarului Bulli. Cum arata in realitate

Volkswagen a lansat masina asteptata de toata lumea. Fa cunostinta cu noul ID.Buzz, versiunea moderna a legendarului Bulli. Cum arata in realitate
  • Volkswagen a lansat masina asteptata de toata lumea
  • Fa cunostinta cu noul ID.Buzz, versiunea moderna a legendarului Bulli
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Nota de plata nu reprezinta - la momentul de fata, decat un mare mister si o necunoscuta uriasa, dar cumparatorii vor avea - initial, la dispozitie numai o singura varianta de motorizare: cu 204 cai si 310 Newton-Metri pe rotile de pe puntea spate.

Dezvelit publicului larg in urma cu doar cateva zile, primul Volkswagen ID.Buzz din istorie stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior, versiunea moderna a legendarului Bulli se remarca in special prin caroseria cu accente retro - disponibila, optional, si in doua culori contrastante, insa nici blocurile optice unite cu o banda iluminata sau finisata in argintiu ori jantele din aliaj cu design unic, de exemplu, nu vor trece complet neobservate; ba dimpotriva.

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

Volkswagen ID. Buzz

In cabina - de cealalta parte a portierelor, clientii vor avea ocazia sa experimenteze un aer familiar, cu doua display-uri pentru afisarea si controlul tuturor informatiilor vitale, de la ceasurile de bord digitale si configurabile pana la comenzile climatizarii automate si scaunelor incalzite.

Asamblat pe celebra platforma MEB, primul Volkswagen ID.Buzz din istorie vine cu o lungime de 4.712 milimetri, in timp ce ampatamentul masoara undeva in jurul a 2.988 de milimetri - potrivit si unui comunicat de presa prezentat anterior. Sub capota, un motor electric dezvolta 204 cai si 310 Newton-Metri - suficient pentru o viteza de top limitata la 145 de kilometri pe ora, cu precizarea ca valoarea specifica probei 0 - 100 de kilometri pe ora reprezinta un mare mister.

O alta necunoscuta de proportii consta in autonomia maxima, varianta moderna a legendarului Bulli - programata sa isi faca aparitia la vanzare inainte ca primavara anului 2022 sa devina istorie, anuntand, in schimb, ca bateria de 77 kWh se incarca, de la 5 la 80%, in 30 de minute.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze Volkswagen ID. Buzz
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Martie 2022