Volkswagen a lansat noua Jetta. Masina germana are un ecran color in locul vitezometrului

Volkswagen a lansat noua Jetta. Masina germana are un ecran color in locul vitezometrului
  • Volkswagen a lansat oficial noua generatie Jetta
  • Masina germana ofera ceasuri de bord digitale
  • Sub capota a fost instalata o motorizare 1.4 TSI
Distribuie pe Facebook

Volkswagen a profitat de startul editiei din acest an a Salonului Auto International de la Detroit si a publicat primele informatii oficiale ale noii Jetta. In variantele superioare de echipare, masina germana ofera in standard un display color si configurabil pentru instrumentele de bord.

Noua versiune GT a modelului Volkswagen Passat nu este nici pe departe singura surpriza a companiei germane pentru editia din acest an a Salonului Auto Nord-American. Cu ocazia aceluiasi eveniment organizat la Detroit in perioada 14 - 28 ianuarie, producatorul din Wolfsburg mai prezinta in fata publicului larg si urmatoarea generatie a celebrei Jetta.

VW Jetta

VW Jetta

Berlina de clasa compacta este construita, deloc surprinzator, pe aceeasi platforma modulara MQB precum actualul Golf si ofera in standard un sistem de tractiune fata. Sub capota se ascunde o motorizare turbo cu capacitatea cilindrica de 1.4 litri, care dezvolta undeva in jurul a 147 CP; de cealalta parte, cuplul maxim a crescut pana la aproximativ 249 Nm.

Cea mai noua generatie a modelului Volkswagen Jetta lucreaza alaturi de o cutie manuala in sase rapoarte, insa clientii pot opta si pentru o transmisie automata cu opt trepte de viteza. Disponibile optional sau fara costuri suplimentare - in functie de nivelul de echipare, sunt si farurile cu tehnologie LED ori instrumentele de bord digitale si, in acelasi timp, configurabile.

Din punct de vedere estetic, masina germana lansata in cadrul Salonului Auto Nord-American ce se desfasoara zilele acestea la Detroit impresioneaza in special prin grila uriasa a radiatorului, alipita blocurillor optice. Capota bombata a motorului, linia proeminenta care taie manele usilor sau eleronul posterior completeaza lista cu atractii exterioare.

VW Jetta

La interior, cea mai recenta generatie a modelului Volkswagen Jetta adopta o consola centrala usor orientata catre sofer, in varful careia troneaza display-ul tactil destinat sistemului de infotainment. Nu lipsesc din meniu, de asemenea, nici materialele placute la atingere ori dotarile premium, precum iluminarea ambientala cu zece culori sau scaunele fata cu ventilatie.

Primele exemplare ale masinii germane vor ajunge la dealeri inainte de sosirea verii, la un pret momentan necunoscut. Un mare mister ramane si daca producatorul din Wolfsburg va traversa oceanul cu noua sa berlina de clasa compacta, pentru a concura inca o data pe Batranul Continent impotriva unor nume precum Ford Focus ori Renault Megane sedan.

VW Jetta

VW Jetta

VW Jetta

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze VW Jetta
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Ianuarie 2018