Primele imagini reale cu noul Volvo XC90

Primele imagini reale cu noul Volvo XC90
  • Noul Volvo XC90 va debuta public la Paris Motor Show
  • Modelul ofera un design revolutionar la interior
  • Versiunea de top promite propulsie hibrida si 400 CP
Distribuie pe Facebook

Noul Volvo XC90 va putea fi admirat de publicul larg peste numai o luna si o saptamana, insa pentru cei care nu mai au rabdare pana la debutul Salonului Auto de la Paris din 4 octombrie 2014... urmatorul set de fotografii ce prezinta cum arata in realitate cea de-a doua generatie a popularului SUV scandinav ar putea reprezenta solutia salvatoare.

Dezvaluita la inceputul acestei saptamani, cea de-a doua parte a serialului Volvo XC90 revine astazi intr-un nou episod, fanii popularei productii scandinave fiind astazi ademeniti cu o serie de imagini bonus, ce prezinta cum arata in realitate rivalul nordicilor pentru trio-ul german cuprins din modelele Audi Q7, BMW X5 si Mercedes ML.

Volvo XC90 - Poze RealeVolvo XC90 - Poze Reale

Volvo XC90 - Poze Reale

Construit pe platforma modulara Scalable Product Architecture (SPA), noul XC90 este primul Volvo dezvoltat de catre compania suedeza de cand cu intrarea sub patrimoniul chinezilor de la Geely si promite sa influenteze si urmatoarele viitoare automobile. Inainte insa de a vedea cu exactitate ce inseamna acest lucru, precizam inca o data ca cea de-a doua generatie a SUV-ului scandinav combina elemente clasice si moderne intr-un design agresiv si impunator, capabil sa iasa in evidenta inca de la prima sa aparitie.

Daca exteriorul ar putea fi catalogat drept conservator de anumite persoane, interiorul reprezinta o revolutie vizuala din toate punctele de vedere, ecranul tactil similar unei tablete, lipsa partiala a butoanelor fizice si schimbatorul de viteze realizat din cristal de catre specialistii Orrefors fiind cele mai elocvente detalii in acest sens.

Cu o serie de vesti pozitive ne intalnim si la nivelul de gama de motorizari, acolo unde noul Volvo XC90 impresioneaza in mod special prin versiunea hibrid T8, ce ofera aproximativ 400 de cai putere in urma combinarii unui motor pe benzina de doi litri, dotat atat cu turbina, cat si cu compresor mecanic, cu unul electric. Optiunile pe benzina continua cu cele doua variante T5 si T6, de 254, respectiv 320 de cai putere, in timp ce fanii modelelor diesel au de ales intre un D4 turbo de 190 CP si un D5 twin-turbo cu 225 CP si 470 Nm sub capota.

Volvo XC90 - Poze Reale

Volvo XC90 - Poze RealeVolvo XC90 - Poze Reale

Volvo XC90 - Poze RealeVolvo XC90 - Poze RealeVolvo XC90 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (83) Poze Volvo XC90 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 August 2014