A cazut recordul pentru cea mai rapida masina compacta de la Nurburgring

A cazut recordul pentru cea mai rapida masina compacta de la Nurburgring
  • A cazut recordul pentru cea mai rapida masina compacta de la Nurburgring
  • Secretul din spatele acestei reusite: o motorizare de 400 CP si un sistem inteligent de tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Secretul din spatele acestei reusite: o motorizare de 400 CP si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva zile, mult anticipata varianta RS a noului Audi A3 Sedan stie, cu siguranta, cum sa impresioneze. Disponibila la vanzare si pe piata din Romania, la preturi care pornesc de la aproape 63.900 de euro, aceasta se remarca numaidecat prin spoilerele agresiv stilizate.

Meniul specific departamentului exterior continua cu aripile proeminente si jantele supradimensionate, in timp ce interiorul vine cu instrumente de bord digitale, plus scaune sport cu suport lateral marit.

Audi RS3 - Galerie Foto

Audi RS3 - Galerie Foto

Lista atractiilor principale continua sub capota, departe de privirile curiosilor, acolo unde mult anticipata varianta RS a noului Audi A3 Sedan gazduieste un motor turbo cu cinci cilindri in linie, de 2.5 litri si 400 CP. Livrat la pachet alaturi de o cutie DCT cu sapte rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala.

Astfel, cu pedala de acceleratie la podea, aceasta rezolva problema sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora intr-un timp de 3.8 secunde, pe cand viteza maxima urca pana la 290 de kilometri pe ora.

De asemenea, mult anticipata varianta RS a noului Audi A3 Sedan se mai poate lauda si cu performanta de a fi parcurs un tur pe circuitul de la Nurburgring in aproximativ sapte minute si 40.748 secunde. Un adevarat record pentru masinile de clasa compacta, potrivit datelor publicate de compania producatoare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (238) Poze Audi RS3 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 August 2021