A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ofera cel mai puternic motor pe benzina din categoria sa

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Noua masina ofera cel mai puternic motor pe benzina din categoria sa
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Noua masina ofera cel mai puternic motor pe benzina din categoria sa
Distribuie pe Facebook

Livrat alaturi de o transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala, respectivul propulsor are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a rezolva ecuatia 0 - 100 km/h.

Prezentata publicului larg in urma cu aproape 105 zile, la inceputul anului 2022, prima generatie a super masinii vandute de compania Aston Martin sub denumirea de DBX 707 deschide topul celor mai potente si - totodata, performante SUV-uri cu motor pe benzina. Acompaniata de un propulsor V8 cu doua turbine si o capacitate cilindrica de 4.0 litri - ce are ca sursa de provenienta gama Mercedes-AMG, aceasta se bucura de o herghelie compusa din 707 cai, un record pentru clasa din care face parte si Lamborghini Urus.

Aston Martin DBX 707 - Productie

Disponibil exclusiv intr-o formula cu o transmisie automata cu noua rapoarte si un sistem inteligent de tractiune integrala in standard, respectivul model se mai poate lauda si cu un timp de doar 3.2 secunde pentru sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea - cu acceleratia la podea, pana la o viteza maxima de 310 kilometri pe ora.

Conceputa pentru a concura impotriva unor nume precum Lamborghini Urus, prima generatie a super masinii vandute de compania Aston Martin sub denumirea de DBX 707 va mai pune la dispozitia viitorilor sai clienti si un pachet aerodinamic restilizat, jante din aliaj de pana la 23 de inch - ce ascund discuri de franare de 420 de milimetri la nivelul rotilor fata si 390 de milimetri in spate, suspensie recalibrata. Aceeasi cumparatori se vor mai bucura si de o tapiterie din piele, de ornamente din fibra de carbon, accente de Alcantara.

Aston Martin DBX 707

Aston Martin DBX 707

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Aston Martin DBX 707 - Productie
mai multe