A reusit sa filmeze in trafic noua masina de la Mercedes-AMG. Era chiar versiunea cu motor V8!

A reusit sa filmeze in trafic noua masina de la Mercedes-AMG. Era chiar versiunea cu motor V8!
  • Noul Mercedes AMG GT 4-Door Coupe a fost filmat pe strazile Germaniei
  • Exemplarul surprins ascunde sub capota o motorizare V8 de patru litri
  • Clientii vor avea la dispozitie inclusiv un sistem de propulsie micro-hibrid
Distribuie pe Facebook

Cu toate ca au trecut numai cinci saptamani de la prima ei aparitie in public, versiunea in patru portiere a sportivei Mercedes AMG GT a fost surprinsa deja pe strazile Germaniei. Chiar in varianta de top cu motorizare V8 bi-turbo de patru litri, daca judecam dupa ornamentele sistemului de evacuare.

Asteptat cu sufletul la gura de o lume intreaga, primul Mercedes AMG GT 4-Door Coupe din istoria companiei germane a debutat in fata publicului larg la inceputul lunii trecute, cu ocazia evenimentului Geneva International Motor Show 2018.

Construit pe platforma actualei generatii a modelului E-Class, noul automobil al diviziei de performanta din Affalterbach adopta un design atipic la nivel de exterior, cu o caroserie a la Porsche Panamera - impotriva caruia si concureaza, de altfel.

La interior, in schimb, pasagerii vor descoperi o atmosfera mult mai familiara, cu doua display-uri de dimensiuni generoase si sase guri de ventilatie rotunde in bord, plus o consola centrala inspirata de sportiva Mercedes AMG GT.

Sub capota, concurentul diviziei de performanta din Affalterbach pentru modelul Porsche Panamera adopta in versiunea de baza sistemul micro-hibrid de 457 CP care a debutat odata cu primul CLS 53 din istoria companiei germane.

In variantele superioare de motorizare, acesta este insotit exclusiv de un benzinar V8 cu doua turbine si capacitatea cilindrica de patru litri, care dezvolta pana la 639 CP si 900 Nm - dupa cum se intampla in cazul varfului de gama 63 S 4Matic+.

O cutie automata in noua rapoarte si un sistem de tractiune integrala cu vectorizare a cuplului sunt oferite in standard indiferent unitatea montata sub capota noului Mercedes AMG GT 4-Door Coupe, dupa cum precizam si anterior.

Nu la fel se poate spune insa si despre directia integrala ori suspensia pe aer, dotari pe care concurentul diviziei de performanta din Affalterbach pentru Porsche Panamera iti va cere bani in plus... daca nu cumva ai cumparat modelul V8.

Distribuie pe Facebook
mai multe