Absolut dezamagitor: Mazda a anuntat cati cai are propulsorul diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.3 litri de pe noua sa masina cu tractiune spate

Absolut dezamagitor: Mazda a anuntat cati cai are propulsorul diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.3 litri de pe noua sa masina cu tractiune spate
  • Absolut dezamagitor: Mazda a anuntat cati cai are propulsorul diesel...
  • ... cu sase cilindri in linie si capacitatea de 3.3 litri de pe noua sa masina cu tractiune spate
Distribuie pe Facebook

Respectiva motorizare va fi disponibila, cel putin pe piata din Europa, in doua versiuni diferite de putere - ambele acompaniate de cate un sistem micro-hibrid pe 48 de volti.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei luni, inca de la inceputul primaverii anului 2022, prima generatie a impresionantei masini comercializate de compania japoneza Mazda sub denumirea de CX-60 a revenit de curand - chiar pe parcursul acestei saptamani, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oficialii producatorului nipon au dezvaluit recent - in dimineata zilei de astazi, cateva detalii extrem de importante cu privire la varianta destinata pietei din Europa.

Mazda CX-60 - Poze reale

Este vorba, mai exact, despre o serie de informatii care privesc optiunea cunoscuta sub indicativul e-Skyactiv D, respectiva aroma urmand sa gazduiasca sub capota, in compartimentul motor, o unitate diesel cu sase cilindri in linie si o capacitate de 3.3 litri, disponibila in doua configuratii diferite: cu 200 de cai putere si tractiune spate sau 254 de cai putere si AWD.

Din pacate, performantele primei generatii a impresionantei masini comercializate de compania japoneza Mazda sub denumirea de CX-60 nu raman - intr-o oarecare masura, ce este drept, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii. Oficialii producatorului nipon limitandu-se la a preciza ca savoarea de top va rezolva eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de 7.4 secunde, potrivit unui comunicat de presa.

Respectiva versiune a mai pregatit - dupa cate se mentioneaza in documentul adus anterior, in randurile de mai sus, in discutie, si un consum mediu de carburant de aproape 5.3 litri la 100 de kilometri, sinonim cu emisii de dioxid de carbon de 137 de grame pe kilometru, in timp ce varianta entry-level ar trebui sa parcurga aceeasi distanta, teoretic, cu 4.9 litri de motorina.

Mazda CX-60 - Poze reale

Mazda CX-60 - Poze reale

Mazda CX-60 - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Mazda CX-60 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 6 Iulie 2022