Americanii au scos-o la vanzare! Se cauta cumparator pentru masina cu 1.035 de cai sub capota si scaun pentru sofer montat central

Americanii au scos-o la vanzare! Se cauta cumparator pentru masina cu 1.035 de cai sub capota si scaun pentru sofer montat central
  • Americanii au scos-o la vanzare!
  • Se cauta cumparator pentru masina cu 1.035 de cai sub capota si scaun pentru sofer montat central
Distribuie pe Facebook

Vestile bune continua cu o caroserie construita din fibra de carbon si finisata intr-o nuanta mata de alb.

Un exclusivist dealer auto din Beverly Hills isi intampina clientii care se incumeta sa ii treaca pragul, in aceste zile, alaturi de o piesa extrem de rara si, totodat, speciala. Este vorba, mai precis, despre una dintre cele doar 106 unitati oferite de compania McLaren sub denumirea Speedtail, in cinstea legendarului F1.

Produs acum circa doi ani, in 2020, respectivul model beneficiaza de o nuanta alba, cu finisare mata, la nivelul caroseriei realizate din fibra de carbon, lista elementelor de atractie cuprinzand, la exterior, inclusiv un set de capace aerodinamice dedicate rotilor fata si o pereche de portiere cu deschidere verticala.

McLaren Speedtail de vanzare

McLaren Speedtail de vanzare

La interior, in schimb, spectaculosul vehicul cunoscut publicului larg sub numele de McLaren Speedtail se bucura, daca mai trebuia mentionat, similar originalului, F1 in speta, de numai trei scaune, cu cel pentru sofer montat central, evident. Din peisaj nu lipsesc, de aceasta data, nici multiplele display-uri color.

In plan tehnic, respectivul exemplar a pregatit un sistem de propulsie care combina o unitate cu opt cilindri in V, doua turbine si o capacitate de patru litri, pe benzina, cu un motor electric pentru o putere maxima de 1.035 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate, printr-o cutie DCT cu sapte rapoarte.

Astfel, impresionantul Speedtail ar trebui sa sprinteze de la zero la 100 de kilometri pe ora in exact 3.0 secunde, dupa spusele McLaren. Acceleratia de la zero la 200 de kilometri pe ora dureaza 6.6 secunde, ecuatia 0 - 300 de kilometri pe ora isi gaseste rezolvarea in 13.0 secunde, iar viteza de top e de 403 km/h.

McLaren Speedtail de vanzare

McLaren Speedtail de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze McLaren Speedtail de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2022