Audi a gasit ac de cojocul noului Maybach S-Class. Nemtii prezinta oficial primul A8 Horch din istorie. Cum arata in realitate

Audi a gasit ac de cojocul noului Maybach S-Class. Nemtii prezinta oficial primul A8 Horch din istorie. Cum arata in realitate
  • Audi a gasit ac de cojocul noului Maybach S-Class
  • Nemtii prezinta oficial primul A8 Horch din istorie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune culmineaza cu scaunele spate individuale - despartite de o consola centrala supradimensionata, cu suport pentru bauturi si multiple comenzi fizice sau tactile pentru dotarile de confort.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani si trecut, recent, printr-un binemeritat facelift, actualul Audi A8 se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia clientilor se numara, mai nou, si o varianta pe nume A8 L Horch, proiectata pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes-Maybach S-Class.

Audi A8 L Horch

Audi A8 L Horch

Audi A8 L Horch

Audi A8 L Horch

Destinata exclusiv pietei din China, impresionanta limuzina a companiei cu sediul in orasul german Ingolstadt se remarca in special prin dimensiunile generoase ale caroseriei in patru portiere, oficialii producatorului de lux grabindu-se sa afirme ca lungimea totala se invarte - in cazul de fata, in jurul unei valori de 5.45 metri.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu multiple elemente cromate, plus un set de jante pe 20 de inch, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv scaune fata si spate individuale - cu diferite functii de confort. Din peisaj nu lipsesc - printre altele, nici tapiteria din piele, consola centrala aproape nesfarsita ori, daca mai trebuia precizat, sistemul multimedia.

In plan tehnic, primul Audi A8 L Horch din istorie a pregatit - dupa cate se pare, un motor cu numai sase cilindri in V, pe benzina, respectiva unitate de trei litri fiind insotita de o capacitate de trei litri, tehnologie mild-hybrid pe 48 de volti si, potrivit anumitor voci, un set de valori maxime sinonime cu 340 de cai putere si 500 Nm.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi A8 L Horch
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Noiembrie 2021