Audi a gasit ac de cojocul noului Maybach S-Class. Nemtii prezinta oficial primul A8 Horch din istorie

Audi a gasit ac de cojocul noului Maybach S-Class. Nemtii prezinta oficial primul A8 Horch din istorie
  • Audi a gasit ac de cojocul noului Maybach S-Class
  • Nemtii prezinta oficial primul A8 Horch din istorie
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc nici scaunele spate individuale, despartite de o consola centrala supradimensionata, cu suport pentru bauturi si diferite comenzi fizice sau tactile pentru dotarile de confort.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de patru ani, actualul Audi A8 se vinde, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse de nemti la dispozitia cumparatorilor nu se regaseste insa, ba dimpotriva, si o varianta capabila sa concureze cu proaspat (re)lansatul Mercedes-Maybach S-Class.

Curand, totul se va schimba, ultima saptamana a lunii octombrie marcand debutul primului A8 L Horch din istorie: un sedan cu lungimea de peste cinci metri, jante pe 20 de inch si multiple elemente cromate, daca mai trebuia precizat.

Audi A8 L Horch

Audi A8 L Horch

Meniul disponibil in cazul de fata continua cu scaunele spate individuale, despartite de o consola centrala supradimensionata. Cu, asa cum precizam si anterior, suport pentru bauturi si diferite comenzi fizice sau tactile pentru dotarile de confort, dupa cum reiese si din fotografiile, dar si din comunicatul de presa dat publicitatii.

Vandut, initial, doar pe piata din China, noul Audi A8 L Horch se mai poate lauda si cu tapiterie din piele fina, cu detalii realizate sub forma de carouri, ornamente din lemn, accente metalice, cusaturi contrastante, sistem multimedia etc.

In plan tehnic, mult anticipatul sedan al nemtilor ofera (numai) un motor V6 de trei litri, cu 340 de cai si tehnologie mild-hybrid. Prin urmare, principatul sau concurent il reprezinta varianta S480 a proaspat relansatului Mercedes-Maybach S-Class, versiune comercializata intr-o formula similara, cu sase cilindri si MHEV.

Audi A8 L Horch

Audi A8 L Horch

Audi A8 L Horch

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Audi A8 L Horch
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Noiembrie 2021