Audi aduce la Los Angeles cel mai performant model din istoria sa

Audi aduce la Los Angeles cel mai performant model din istoria sa
  • Audi prezinta la Los Angeles noul R8 Competition
  • Supercarul german ofera un V10 de 570 cai putere
  • Acceleratia 0-96 km/h se realizeaza in 3.2 secunde
Distribuie pe Facebook

Audi va profita de editia din acest an a Salonului Auto de la Los Angeles pentru a dezvalui in fata lumii intregi noul R8 Competition. Fabricat in numai 60 de exemplare, supercarul german are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a accelera de la 0 la 96 km/h, fisa cu specificatii tehnice culminand cu viteza maxima de 320+ kilometri pe ora.

Introdus pe piata in urma cu aproximativ opt ani, primul supercar din istoria companiei Audi se apropie cu reprezi de sfarsitul carierei sale. Inainte insa de a bifa generatia cu numarul doi, actualul R8 va fi oferit intr-o noua editie speciala.

Debutand in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Los de luna viitoare, exclusivistul Audi R8 Competition vine la pachet impreuna cu o motorizare V10 de 5.2 litri, capabila sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 570 CP.

O transmisie DCT cu sapte rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice, acceleratia de la 0 la 96 km/h pe ora realizandu-se astfel in doar 3.2 secunde. Viteza maxima? Peste 320 de kilometri pe ora!

Audi R8 Competition

Audi R8 Competition

Cel mai puternic si mai rapid Audi al momentului, noul R8 Competition reuseste sa impresioneze intr-un mod placut si la capitolul "Design", kitul aerodinamic realizat din fibra de carbon urmand a atrage privirile tuturor celor din jur.

Nu vor trece neobservate, de asemenea, nici jantele pe 19 inch - ce ascund discuri carbon-ceramice cu etriere finisate intr-un rosu contrastant, meniul vizual incheindu-se in cele din urma cu accentele de carbon si pielea cusuta cu ajutorul aceluiasi rosu contrastant caracteristice interiorului.

Spre dezamagirea clientilor europeni, noul Audi R8 Competition va fi construit intr-o editie limitata la numai 60 de exemplare, toate acestea fiind destinate exclusiv pietei auto din Statele Unite ale Americii.

Pretul de achizitie alaturi de care va fi livrat supercarul german nu a fost dezvaluit pentru moment, oficialii companiei auto din Ingolstadt precizand in schimb ca startul comenzilor se va da luna viitoare.

Audi R8 Competition

Audi R8 Competition

Audi R8 Competition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Audi R8 Competition
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Octombrie 2014