Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6. Cat costa in Romania

Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG si lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6. Cat costa in Romania
  • Audi vrea sa te faca sa uiti de noul Mercedes E63 AMG
  • Lanseaza pe piata o versiune mai puternica a actualului RS6
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de 13 saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui decembrie, cel mai de seama membru al faimoasei familii pe nume Audi A6 Avant are - incepand de miercuri - si un pret de vanzare. 130.300 de euro este - mai exact - suma minima pe care cumparatorii impresionantului RS6 Avant Performance o vor avea de achitat pe piata auto din Romania, noua versiune de top a gamei lansate special pentru a concura impotriva unor rivali precum BMW Seria 5 Touring si Mercedes E-Class T-Modell bucurandu-se de prezenta unui motor V8 cu o capacitate cilindrica de 4.0 litri.

Audi RS6 Avant Performance

Audi RS6 Avant Performance

Insotita de doua turbine supradimensionate si un sistem mild-hybrid la 48 de volti, respectiva motorizare livreaza ambelor punti - prin intermediul unei cutii automate cu opt rapoarte - undeva in jurul a 630 CP, astfel ca ca eterna problema a sprintului de la zero la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de doar 3.4 secunde. Cu precizarea ca acul vitezometrului isi va continua mai apoi incursiunea - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz si, de asemenea, de la persoana la persoana - pana la o viteza maxima limitata, de aceasta data, la 280 de kilometri pe ora.

Meniul specific celui mai recent RS6 Avant Performance din istorie se incheie - daca mai trebuia cumva mentionat - cu o echipare standard extrem de generoasa, care cuprinde inclusiv faruri cu LED, plus jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch. Din peisaj nu lipsesc insa - ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic - nici tapiteria realizata din piele, scaunele si volanul cu functie de incalzire, ceasurile de bord digitale, instalatia de climatizare cu reglare pe patru zone, acompaniata de un display color cu diagonala de 8.6 inch, difuzoarele Bang & Olufsen, suspensia pe aer, diferentialul sport ori directia integrala.

Audi RS6 Avant Performance

Audi RS6 Avant Performance

Audi RS6 Avant Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (84) Poze Audi RS6 Avant Performance
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2023