BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa din vara o va putea cumpara oricine. Galerie FOTO completa

BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa din vara o va putea cumpara oricine. Galerie FOTO completa
  • BMW a asteptat peste un secol ca sa lanseze aceasta masina, insa din vara o va putea cumpara oricine
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu dureaza decat 3.5 secunde, conform primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de sapte luni - inca de la inceputul toamnei trecute, noul duo format din BMW M3 Sedan si BMW M4 Coupe se vinde, la momentul de fata, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre optiunile oferite clientilor - zilele acestea, se numara inclusiv o varianta Competition cu o transmisie automata cu opt rapoarte in standard, capabila sa transforme cei aproximativ 510 cai putere pe care motorul twin-turbo de trei litri - cu sase cilindri in linie, ii livreaza rotilor aflate pe puntea spate intr-o acceleratie de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 3.9 secunde.

BMW M3 si M4 Competition M xDrive

BMW M3 si M4 Competition M xDrive

Peste o perioada de numai cateva saptamani - incepand chiar din vara anului 2021, impresionanta masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi RS4 / RS5 sau Mercedes C63 AMG va fi disponibila si in compania unui sistem inteligent de tractiune integrala.

Mult anticipatul duo format din BMW M3 Competition Sedan M xDrive si M4 Competition Coupe M xDrive va miza, la randul, pe un motor twin-turbo, cu sase cilindri in linie - de trei litri si 510 cai putere, pe care ii va livra rotilor de pe ambele punti prin intermediul, din noul, al unei transmisii automate cu opt rapoarte, astfel ca acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora nu va dura - de aceasta data, mai mult de 3.5 secunde. O valoare de 2.6 secunde pentru intervalul 80 - 120 km/h si o viteza maxima de pana la 290 de kilometri pe ora va completa lista principalelor atractii - in materie de performanta.

Urmand sa ajunga in showroom-uri - la vanzare, incepand din iulie, impresionanta masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi RS4 / RS5 sau Mercedes C63 AMG nu reprezinta decat o mare necunoscuta din punctul de vedere al pretului de pornire.

BMW M3 si M4 Competition M xDrive

BMW M3 si M4 Competition M xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (76) Poze BMW M3 si M4 Competition M xDrive
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 21 Aprilie 2021