BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004. Cat costa

BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea. Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004. Cat costa
  • BMW lanseaza oficial masina asteptata de toata lumea
  • Bavarezii nu au mai vandut acest model din 2004
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv discuri carbon-ceramice. Plus suspensie adaptiva si jante in combinatia 19 / 20 de inch.

Prezentat publicului larg in urma cu aproximativ doua saptamani - la sfarsitul lunii trecute, primul autoturism din ultimii 18 ani pe care bavarezii de la BMW il vor vinde sub indicativul CSL isi va intampina potentialii clienti si cumparatori alaturi de o nota de plata greu de digerat. Oferit in numai 1.000 de unitati, respectivul vehicul - ce are la baza actualul M4 Competition Coupe, porneste de la o suma de 165.200 de euro, fiind astfel cu doar 10.000 de euro mai ieftin decat un Porsche 911 GT3 de ultima generatie.

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

Aceasta le va aduce platitorilor - pentru inceput, un propulsor cu sase cilindri, doua turbine si capacitatea de 3.0 litri, proiectat pentru a pune la dispozitia persoanei de la volan undeva in jurul a 550 de cai. Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua cu un cuplu maxim familiar - de 650 de Newton-Metri, livrarea valorilor mentionate si anterior realizandu-se exclusiv prin intermediul unei cutii manuale.

Impresionantul BMW M4 CSL se mai bucura - in standard, si de numeroase detalii exterioare realizate din fibra de carbon, de suspensie ajustabila, de discuri carbon-ceramice. Respectivul model dispune si de diferential sport, de senzori de parcare, de tapiterie din piele Merino, de scaune cu tetiere detasabile, de volan imbracat in Alcantara, de instrumente de bord digitale si configurabile, de un display central de dimensiuni generoase, de difuzoare Hi-Fi, hotspot WLAN, servicii ConnectedDrive si asa mai departe.

BMW M4 CSL

BMW M4 CSL

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (141) Poze BMW M4 CSL
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 2 Iunie 2022