BMW spune ca face suta in 4.5 secunde, insa masuratorile arata altceva. Cat de rapida este, de fapt, masina bavareza

BMW spune ca face suta in 4.5 secunde, insa masuratorile arata altceva. Cat de rapida este, de fapt, masina bavareza
  • Noul BMW M2 Coupe ofera un motor de trei litri si 370 CP
  • Clientii au de ales intre o cutie manuala si una automata
  • Sprintul pana la 100 km/h dureaza teoretic 4.3 sau 4.5 secunde
Distribuie pe Facebook

Seria masuratorilor continua. Este randul noului BMW M2 Coupe sa livreze performantele promise. Daca masina bavareza este sau nu la fel de rapida in lumea reala pe cat declara compania, ramane sa vedem chiar in urmatorul material video.

Cel mai accesibil produs din gama BMW M, modelul M2 Coupe utilizeaza o motorizare turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de 2.979 de centimetri cubi. Cuplata la o cutie manuala cu sase rapoarte - sau, in mod optional, la o transmisie automata cu un numar de sapte trepte de viteze, unitatea pe benzina produce 370 CP si 500 Nm.

Asa se face ca, potrivit informatiilor publicate de oficialii companiei bavareze, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in 4.5 secunde - timp care scade cu 0.2 secunde, pana la valoarea de 4.3 secunde, atunci cand clientul opteaza pentru versiunea DCT. Baietii de la Automann au vrut sa se convinga ca... ei bine, chiar asa si este.

Inainte insa de a vedea cat de rapid este, de fapt, noul BMW M2 Coupe, trebuie precizat ca exemplarul scos in teste venea incaltat cu anvelope de iarna. Iar dupa cum am vazut in urma cu aproximativ doua saptamani, atunci cand masuratorile s-au facut pe un Mercedes C63 AMG S, acest tip de cauciucuri influenteaza in mod negativ performantele.

Fara niciun fel de alta introducere ori prezentare, iata de cate secunde are nevoie cel mai accesibil produs din gama BMW atat pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, dar si pentru a sprinta de la 100 pana la 200 km/h.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 12 Februarie 2018