Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii: nemtii au lansat pe piata un SUV cu 621 de cai sub capota si sapte locuri la interior

Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii: nemtii au lansat pe piata un SUV cu 621 de cai sub capota si sapte locuri la interior
  • Ca sa-ti bucuri si prietenii, si dusmanii
  • Nemtii au lansat pe piata un SUV cu 621 de cai sub capota si sapte locuri la interior
Distribuie pe Facebook

Cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar 4.2 secunde.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de zece luni - inca din primavara anului trecut, cea mai recenta iteratie a impresionantului model oferit de compania BMW sub numele de X7 se vinde, zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii.

Printre nenumaratele optiuni puse de legendarul producator de masini cu sediul in Munchen la dispozitia cumparatorilor se regaseste - pentru prima data in istorie, si o varianta comercializata sub indicativul M60i, alaturi de un motor in opt cilindri.

Acompaniata de doua turbine, plus un sistem mild-hybrid la 48 de volti, respectiva unitate - cu capacitatea de 4.4 litri, lucreaza alaturi de o transmisie automata in opt rapoarte pentru a livra, exclusiv rotilor de pe ambele punti, aproximativ 530 CP.

Alpina XB7 Facelift

Alpina XB7 Facelift

Aceeasi aroma disponibila sub denumirea de BMW X7 M60i reprezinta, mai mult ori mai putin surprinzator, si punctul de plecare al noului Alpina XB7 Facelift, vehicul insotit - conform unui comunicat oficial de presa, de o putere de pana la 621 CP.

Drept urmare - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi acum rezolvarea intr-un timp de numai 4.2 secunde, cu 0.5 secunde mai repede comparativ cu savoarea mentionata anterior.

De asemenea, acul vitezometrului urca acum pana la respectabila viteza de 290 de kilometri pe ora, potrivit primelor informatii si detalii publice, astfel ca din peisaj nu lipsesc - printre altele, nici discurile de franare de dimensiuni generoase.

Cea mai recenta iteratie a impozantului Alpina XB7 se va mai putea lauda - daca mai era cumva nevoie de precizat, si cu o suspensie adaptiva, pe aer, cu o pereche de spoilere redesenate subtil, dar si cu un set de jante supradimensionate.

Cat despre meniul de la nivelul departamentului interior, lista atractiilor principale cuprinde inclusiv o tapiterie confectionata din piele Lavalina, cusaturi realizate sub forma de carouri, scaune cu actionare electrica, incalzire, ventilatie si masaj etc.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (12) Poze Alpina XB7 Facelift
mai multe