Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Au fost anuntate preturile oficiale

Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Au fost anuntate preturile oficiale
  • Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie: au fost anuntate preturile oficiale
  • Echiparea standard cuprinde inclusiv jante pe 18 inch si display central de 30.48 centimetri
Distribuie pe Facebook

Echiparea standard cuprinde inclusiv jante din aliaj pe 18 inch si display central cu diagonala de 30.48 centimetri, potrivit configuratorului aflat pe site-ul companiei producatoare.

Anuntata oficial in urma cu numai doua zile, chiar la inceputul acestei saptamani, cea mai puternica... camioneta (de serie) din lume are un pret pe masura. Peste Ocean, pe piata din SUA, mult anticipata versiune de performanta Ram 1500 TRX porneste de la putin peste 70.000 de dolari, similar unui Dodge din seria Hellcat.

Comparatia nu este deloc una intamplatoare, inclusiv noua varianta de top a gamei comercializate sub denumirea de Ram oferind sub capota un benzinar cu opt cilindri in V, plus compresor mecanic.

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

In ceea ce priveste valorile maxime, mult anticipata versiune de performanta Ram 1500 TRX nu se poate lauda "decat" cu 702 CP si 881 Nm, suficient totusi pentru ca acceleratia de la 0 la 96 km/h sa devina realitate dupa doar 4.5 secunde. Seria vestilor bune se incheie cu sfertul de mila parcurs in aproximativ 12.9 secunde.

Daca vine vorba, in schimb, despre dotarea standard a noii varianta de top din gama comercializata sub denumirea de Ram, ei bine... din peisaj nu lipsesc nici cutia automata sau tractiunea integrala.

Cea mai puternica... camioneta (de serie) din lume se mai poate lauda si cu jante din aliaj pe 18 inch ori display central cu diagonala de 30.48 centimetri. Tapiteria din piele, sistemul audio Harman Kardon, dar si trapa panoramica sunt optionale si costa in plus in cazul mult anticipatei versiuni de performanta Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze Ram 1500 TRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 20 August 2020