A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu camioneta cu cel mai puternic motor din industrie

A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri. Imagini de pe linia de asamblare cu camioneta cu cel mai puternic motor din industrie
  • A intrat in productia de serie si nimic n-o mai poate opri
  • Imagini de pe linia de asamblare cu camioneta cu cel mai puternic motor din industrie
Distribuie pe Facebook

Primul exemplar fabricat va fi scos la vanzare, in regim de licitatie, la inceputul anului viitor, incasarile obtinute urmand a lua, ulterior, calea organizatiilor caritabile.

Dezvelit publicului larg in urma cu aproximativ patru luni, chiar in ultima parte a verii anului 2020, noul Ram 1500 TRX a intrat recent, zilele acestea, in productia de serie. Asamblata la uzina SHAP din Sterling Heights, Michigan, camioneta cu cel mai puternic motor din industrie se vinde la preturi care pornesc de la putin peste 70.000 de dolari, potrivit configuratorului oficial.

Iesit, de curand, de pe linia de asamblare si acompaniat de o caroserie finisata in nuanta Anvil Gray, plus nenumarate dotari interioare de lux, inclusiv sistem audio cu 19 difuzoare de la Harman Kardon, primul exemplar va fi scos la licitatie, in scop caritabil, anunta Dodge.

Ram 1500 TRX - Productie

Despre Ram 1500 TRX

Asteptat cu sufletul la gura de intreaga comunicate a pasionatilor, noul Ram 1500 TRX impresioneaza in special prin motorizarea ascunsa sub capota. Este vorba, mai precis, despre un benzinar cu opt cilindri in V si compresor mecanic, capabil sa livreze ambelor punti undeva in jurul a 702 cai putere si 881 Nm, potrivit primelor informatii si detalii oficiale date publicitatii.

Meniul specific camionetei cu cel mai puternic motor din industrie continua cu o transmisie automata cu opt trepte de viteza, astfel ca printre performantele oferite clientilor se numara inclusiv un sprint de la 0 la 96 de kilometri pe ora in circa 4.5 secunde, anunta Dodge.

Disponibil in schimbul unei sume care porneste de la putin peste 70.000 de dolari, noul Ram 1500 TRX se mai poate lauda, totodata, si cu parcurgerea sfertului de mila in 12.9 secunde. Viteza maxima nu depaseste, in schimb, 190 km/h, deloc surprinzator daca luam in calcul anvelopele de 35 de inch perfecte pentru rulatul in off-road, pe stanci, pietre, dar si prin noroi.

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ram 1500 TRX - Productie
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Decembrie 2020