Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Cum arata in realitate

Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie. Cum arata in realitate
  • Camioneta cu cel mai puternic motor din industrie
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

O camioneta cu motor de 702 CP produsa in serie? Exista! Si nu este niciun fel de gluma sau exagerare!

Dezvelita oficial in cea de-a doua parte a lunii august, mult anticipata versiune de performanta a camionetei Ram 1500 stie cu siguranta cum sa impresioneze. Iar acum nu ne referim nici pe departe / aproape la capota iluminata a motorului.

Ba dimpotriva: cea mai interesanta parte a noii variante TRX a fost ascunsa de privirile curiosilor. Discutam, evident, despre unitatea V8 de 6.2 litri. Cu compresor mecanic pentru un plus de putere.

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Ram 1500 TRX

Cata putere, mai exact? Imprumutata de la celebra serie Hellcat, motorizarea in cauza lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt rapoarte pentru a livra rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 702 CP, potrivit primelor informatii oficiale.

Seria vestilor bune continua cu un cuplu maxim de 881 Nm. La care se adauga o acceleratie de la 0 la 96 km/h in 4.5 secunde. Intr-o camioneta, daca mai era cumva nevoie inca o data de aceasta precizare.

Oferita la preturi incepand de la putin peste 70.000 de dolari, mult anticipatul Ram 1500 TRX dispune in standard de jante din aliaj pe 18 inch ori display central cu diagonala de 30.48 centimetri. Tapiteria din piele este insa optionala.

Totodata, in plus costa si sistemul audio de la Harman Kardon cu 19 difuzoare si un subwoofer de 10 inch. Sau trapa panoramica si ornamentele din carbon. Dotari de care nu ai nevoie, dar pe care le vrei.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (93) Poze Ram 1500 TRX
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 5 Octombrie 2020