Cea mai noua masina de la BMW e aproape la fel de rara ca un Bugatti Chiron

Cea mai noua masina de la BMW e aproape la fel de rara ca un Bugatti Chiron
  • Cea mai noua masina de la BMW...
  • ... e aproape la fel de rara ca un Bugatti Chiron
Distribuie pe Facebook

Disponibila intr-un numar limitat la numai 700 de exemplare - conform oficialilor companiei producatoare, aceasta gazduieste sub capota, in compartimentul motor, o unitate cu sase cilindri in line si o capacitate de 3.0 litri.

Prezentata publicului larg inca din prima parte a toamnei lui 2020, cu mai bine de un an si jumatate in urma, cea mai recenta generatie a celebrei game oferite de marca BMW sub numele de M4 isi intampina clientii - la momentul de fata, intr-un numar impresionant de savori si configuratii. Printre optiunile puse de conducerea constructorului din Munchen la dispozitia cumparatorilor se regaseste mai nou - de cateva zile, si o varianta M4 50 Jahre BMW M, lansata pentru a celebra aniversarea cu numarul 50 a faimoasei divizii de performanta BMW M GmbH.

Asamblata in doar 700 de exemplare, conform unui comunicat de presa, respectiva versiune are la baza actualul M4 Coupe - astfel ca propulsia sa este asigurata, deloc surprinzator, de o motorizare in sase cilindri, cu doua turbine si o capacitate de trei litri, conceputa pentru a livra fie rotilor spate, fie ambelor punti, o putere totala de pana la 510 CP.

Nota de plata nu reprezinta - din nefericire, decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa exclusivista editie comercializata sub denumirea de BMW M4 50 Jahre BMW M se bucura inclusiv de cinci nuante exterioare, botezate Carbon Black, Macao Blue, Brands Hatch Grey, Imola Red ori San Marino Blue. Seria vestilor bune continua cu jantele forjate vopsite in Orbit Grey Matt sau Gold Bronze Matt, in timp ce meniul interior cuprinde si o tapiterie realizata din piele, ornamente din fibra de carbon si - nu in ultimul rand, binecunoscutul tricolor al BMW M GmbH.

BMW M4 50 Jahre BMW M Edition

BMW M4 50 Jahre BMW M Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze BMW M4 50 Jahre BMW M Edition
mai multe