Cel mai mare SUV de la Mercedes a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.2 metri si ofera pana la 539 de cai putere. Cat costa

Cel mai mare SUV de la Mercedes a debutat oficial. Noul model are o lungime de peste 5.2 metri si ofera pana la 539 de cai putere. Cat costa
  • Cel mai mare SUV de la Mercedes a debutat oficial
  • Noul model are o lungime de peste 5.2 metri si ofera pana la 539 de cai putere
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus instalatie de climatizare cu reglare automata.

Dezvelit publicului larg acum mai bine de sase saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii aprilie, cel mai recent Mercedes GLS din istorie are - incepand de miercuri, si un pret de vanzare. 107.760 de euro este, mai precis, suma minima pe care cumparatorii respectivului automobil o vor avea de achitat in Germania, acolo unde versiunea de baza - disponibila sub indicativul GLS 350 d 4Matic, se bucura de serviciile unui motor I6 de 3.0 litri, cu tehnologie MHEV, si pana la 289 CP, conform fisei cu specificatii de ordin tehnic. Astfel - cu pedala de acceleratie la podea, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea intr-un interval de aproximativ 6.7 secunde, in timp ce viteza maxima se va invarti in jurul unei valori de 238 de kilometri pe ora.

Mercedes GLS Facelift

Mercedes GLS Facelift

Mercedes GLS Facelift

Reteta caracteristica autoturismului mentionat si anterior, in paragraful de mai sus, continua cu un consum mediu cuprins intre 8.0 - 9.1 litri la 100 de kilometri, plus o echipare standard extrem de generoasa - ce include si o pereche de faruri adaptive cu LED. Din meniu nu lipsesc insa - mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, nici setul de jante realizate din aliaj, cu diametrul de 20 de inch, camera video de 360 de grade ori tapiteria confectionata din piele, fara costuri suplimentare fiind oferite si scaunele climatizate, cu reglare electrica, statia pentru incarcarea wireless a dispozitvelor mobile, ceasurile de bord digitale, iluminarea ambientala, hayon-ul cu actionare electrica, instalatia audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii de la Burmester, pilotul automat adaptiv etc.

Cel mai recent Mercedes GLS din istorie se vinde, pentru moment, in Germania in doar trei variante de motorizare diferite - aromei comercializate sub indicativul GLS 350 d 4Matic alaturandu-i-se, potrivit configuratorului oficial, si un GLS 450 d 4Matic care va pune, la randul lui, la dispozitia cumparatorilor un propulsor in sase cilindri, cu o capacitate de 2.989 de centimetri cubi si tehnologie mild-hybrid. Cu precizarea ca respectiva savoare se bucura - spre deliciul amatorilor de acceleratii fulminante, de un total de pana la 387 de cai putere. Lista cu optiuni se incheie cu un GLS 450 4Matic - pachet ce beneficiaza de o unitate I6 de 3.0 litri si pana la 401 CP, sinonima cu un sprint de la 0 la 100 km/h pe ora in numai 6.1 secunde, alta atractie constand in viteza de top limitata electronic la 250 km/h.

Mercedes GLS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Mercedes GLS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 1 Iunie 2023