Chevrolet anunta revenirea modelului Corvette Z06

Chevrolet anunta revenirea modelului Corvette Z06
  • Noul Chevrolet Corvette Z06 va debuta oficial in ianuarie, la Detroit
  • Propulsia ar putea fi asigurata de un V8 aspirat de cel putin 6.2 litri
  • Supercarul american va intra in productia de serie inainte de anul 2015
Distribuie pe Facebook

Este oficial. Urmatoarea generatie a modelului de inalta performanta Corvette Z06 va debuta in premiera mondiala la inceputul anului viitor, in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Informatia vine chiar de la Chevrolet, constructorul american publicand si o fotografie teaser ce dezvaluie profilul creatiei sale.

Aproximativ o luna, o luna si o saptamana chiar. Atat a mai ramas pana ce editia 2014 a Salonului Auto International Nord-American din Detroit isi va deschide portile pentru publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume. Peste 18 premiere mondiale vor putea fi admirate in cadrul acestui eveniment, printre care si urmatoarea generatie a modelului Chevrolet Corvette Z06.

Desi informatiile oficiale cu privire la viitorul supercar al constructorului american lipsesc cu desavarsire la acest moment, nu ar fi de mirare ca propulsia acestuia sa fie asigurata de o unitate aspirata cu opt cilindri in V, cu capacitate de cel putin 6.2 litri si capabil sa puna la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 550 cai putere. Sau poate chiar mai mult, cine stie!

Indiferent insa de cum va arata fisa cu specificatii tehnice, un lucru este cert: urmatoarea generatie a modelului Chevrolet Corvette Z06 va fi cea mai capabila ditnre toate atunci cand va veni vorba de performantele obtinute pe circuit. Sau cel putin asta aflam daca aruncam o privire asupra scurtului comunicat de presa facut public de constructorul american.

Si asta nu e tot. Un alt lucru cert este ca urmatoarea generatie a modelului Chevrolet Corvette Z06 se va bucura de o aerodinamica imbunatatita, prelungirile realizate din fibra de carbon si atasate pragurilor laterale reprezentand o prima dovada in acest sens. De asemenea, tot din aceasta fotografie teaser disponibila la acest moment mai reiese ca supercarul american se va bucura si de noi jante cu design unic.

Productia noului Chevrolet Corvette Z06 va debuta inainte de sfarsitul anului 2014.

Chevrolet Corvette Z06: Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe