Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Limuzina care concureaza cu Mercedes S-Class renunta la versiunea cu motor V8 aspirat

Cumpara acum una sau regreta mai tarziu. Limuzina care concureaza cu Mercedes S-Class renunta la versiunea cu motor V8 aspirat
  • Cumpara acum una sau regreta mai tarziu
  • Limuzina care concureaza cu Mercedes S-Class renunta la versiunea cu motor V8 aspirat
Distribuie pe Facebook

Urmatoarea generatie va miza, in schimb, pe un propuslor supraalimentat cu doua turbine, de 3.5 litri si cu sase cilindri in V.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta deja printr-un facelift major, mandria gamei Genesis se vinde zilele acestea in diferite versiuni si configuratii. Printre optiunile pe care limuzina comercializata sub numele de G90 le pune la dispozitia potentialilor clienti se numara si o varianta cu motor V8 aspirat - pe benzina, cu capacitatea de cinci litri.

Insotita de un set de valori maxime sinonime cu 420 de cai si 519 Nm, aceasta nu va mai ramane decat cateva luni in oferta rivalului lui Mercedes S-Class & Co.

Daca zvonurile se adeveresc, divizia de lux a companiei Hyundai va lansa curand o noua generatie a limuzinei comercializate sub denumirea de Genesis G90. Varful gamei cu pricina va miza, in locul propulsorului V8 aspirat mentionat si anterior, pe un benzinar cu doar sase cilindri in V si o capacitate de numai 3.5 litri - echipat insa cu un kit de supraalimentare cu doua turbine.

Folosita si de GV80, rivalul lui Mercedes GLE, aceasta dezvolta undeva in jurul a 375 CP si lucreaza, la randul ei, alaturi de o transmisie automata cu opt rapoarte.

Asteptata sa debuteze chiar pe parcursul lunilor urmatoare, inainte ca anul 2021 sa devina istorie, noua gama Genesis G90 ar putea fi disponibila la vanzare si alaturi de un sistem de propulsie complet electric. Printre noutatile pregatite de limuzina in cauza se va numara, conform ultimelor zvonuri si speculatii, si un set de manere retractabile pentru portiere, directie integrala etc.

Genesis G90 Facelift - Galerie Foto

Genesis G90 Facelift - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Iunie 2021