Daca n-ai bani de X5 M, asta e masina TA. POZE REALE

Daca n-ai bani de X5 M, asta e masina TA. POZE REALE
  • Daca n-ai bani de X5 M, asta e masina TA
  • POZE REALE
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile pornesc de la putin peste 94.540 de euro, conform configuratorului oficial.

Anuntata in urma cu patru ani, actuala generatie a gamei cunoscute sub numele de BMW X3 a primit - de curand, un facelift major. Dezvelita, recent, publicului larg, versiunea mult imbunatatita a masinii din 2017 este oferita, spre comercializare, in diferite configuratii, printre optiunile puse la dispozitia clientilor regasindu-se si un X3 M cu motor de trei litri.

BMW X3 M - Poze reale

BMW X3 M - Poze reale

BMW X3 M - Poze reale

Insotita de sase cilindri si un sistem TwinPower Turbo, respectiva unitate ii confera variantei de performanta o putere maxima de aproximativ 480 de cai, arhisuficient pentru ca, cu pedala de acceleratie la podea, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa nu dureze decat patru secunde.

Lista cu dotari optionale caracteristica noului BMW X3 M Competition cuprinde inclusiv un pachet Competition, disponibil in schimbul unei sume de 8.251 de euro. Printre detaliile specifice meniului mentionat anterior se numara si un total de 510 cai putere - de unde si timpul de 3.8 secunde necesar indeplinirii misiunii precizate in randurile de mai sus, evident.

Versiunea de performanta a proaspat relansatului X3 se mai bucura, printre altele, si de spoilere agresiv stilizate, praguri proeminente si jante uriase din aliaj, insotite, de cealalta parte a portiere, de ceasuri de bord digitale, cu design tipic variantei M, scaune cu suport lateral marit s.a.m.d.

BMW X3 M - Poze reale

BMW X3 M - Poze reale

BMW X3 M - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze BMW X3 M - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 29 Septembrie 2021