Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA. Galerie FOTO completa

Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA. Galerie FOTO completa
  • Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA
  • Galerie FOTO completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Romania, preturile de vanzare pornesc de la putin peste 96.150 de euro - potrivit datelor de pe site-ul importatorului local.

Anuntata in urma cu jumatate de an, cea mai recenta iteratie a gamei cunoscute sub numele de BMW X4 se vinde - zilele acestea, in multiple versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozita cumparatorilor se regaseste - deloc surprinzator, si o varianta de performanta M, disponibila in doua savori diferite.

BMW X4 M Competition - Galerie foto

BMW X4 M Competition - Galerie foto

BMW X4 M Competition - Galerie foto

Comercializata la preturi incepand de la putin peste 96.150 de euro, in cazul in care vine vorba despre piata din Romania, reteta de baza debuteaza cu o motorizare I6 twin-turbo de trei litri si undeva in jurul a 480 de cai - livrati, cu totii, ambelor punti, prin intermediul unei transmisii automate cu opt rapoarte si convertizor de cuplu.

O suma extra, de 8.251 de euro, transforma noul BMW X4 M Facelift intr-o bestie cu 510 cai sub capota, respectiva versiune - cunoscuta sub indicativul Competition, reusind sa rezolve ecuatia 0 - 100 de kilometri pe ora in 3.8 secunde. Sau - daca te intrebai cumva, cu 0.2 secunde mai repede decat varianta de baza.

In ceea ce priveste partea estetica, lista atractiilor principale debuteaza cu nelipsita pereche de spoilere fata si spate agresiv stilizate, seria vestilor bune continuand cu pragurile laterale proeminente, setul de jante de dimensiuni generoase, scaunele cu suport lateral marit, volanul sport si - nu in ultimul rand, ornamentele specifice.

BMW X4 M Competition - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (137) Poze BMW X4 M Competition - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 19 Noiembrie 2021