Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA. POZE REALE

Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA. POZE REALE
  • Daca n-ai bani de X6 M, asta e masina TA
  • POZE REALE
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, in doar 3.8 secunde.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului 2021, cea mai recenta iteratie a gamei BMW X4 M stie - cu siguranta, cum sa se faca remarcata si privita. Privita de la exterior spre interior, aceasta iese numaidecat in evidenta prin spoilerele fata si spate agresiv stilizate, insa nici jantele supradimensionate din aliaj - cu design unic, nu vor trece chiar neobservate.

BMW X4 M - Poze reale

BMW X4 M - Poze reale

Lista atractiilor principale continua cu evacuarea cvadrupla si perechea formata din doua eleroane pentru hayon - in timp ce, de cealalta parte a portierelor, respectiva masina a pregatit instrumente de bord digitale, volan multifunctional cu trei spite si padele pentru schimbarea treptelor de viteza, ornamente din fibra de carbon etc.

Sub capota, cea mai recenta iteratie a gamei BMW X4 M isi va intampina clientii alaturi de un motor cu sase cilindri in linie si doua turbine, potrivit primelor detalii oferite publicitatii. Disponibil exclusiv in compania unei transmisii automate cu opt rapoarte si convertizor de cuplu, livrata alaturi de un sistem inteligent de tractiune integrala, benzinarul de trei litri dezvolta 480 CP.

Cu mentiunea ca valoarea din dreptul puterii maxime urca pana la 510 CP odata ce cumparatorii bifeaza pachetul Competition, capabil inclusiv de reducerea timpului necesar rezolvarii eternei probleme a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora, cu pedala de acceleratie la podea, de la numai 4.1 la aproximativ 3.8 secunde.

BMW X4 M - Poze reale

BMW X4 M - Poze reale

BMW X4 M - Poze reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze BMW X4 M - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 15 Septembrie 2021