Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta. Are motor V8 aspirat si instalatie audio cu 17 boxe

Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta. Are motor V8 aspirat si instalatie audio cu 17 boxe
  • Daca nu vrei s-auzi de BMW Seria 3, asta-i masina ta
  • Are motor V8 aspirat si instalatie audio cu 17 boxe
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un display central cu diagonala de 10.3 inch. Plus scaune ventilate si volan cu functie de incalzire.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani - inca de la inceputul verii lui 2020, cea mai recenta iteratie a modelului Lexus IS a revenit, de curand, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: oferit special pentru a concura impotriva unor nume precum BMW Seria 3, respectivul autoturism se remarca - zilele acestea, atat prin grila supradimensionata a radiatorului, cat si prin jantele din aliaj livrate in compania unui diametru de 19 inch, potrivit comunicatului oficial de presa.

Lexus IS 2024

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - potrivit materialului mentionat anterior, cu o larga varietate de elemente finisate in negre, plus faruri cu tehnologie LED si evacuare sport, pe cand meniul de la interior culmineaza cu sistemul audio de la Mark Levinson, compus din 17 difuzoare. La care se adauga - mai mult ori mai putin surprinzator, un volan cu functie de incalzire, un display central cu o diagonala de 10.3 inch, dar si scaune ventilate, presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de adaugare.

Cea mai recenta iteratie a modelului oferit sub numele de Lexus IS se bucura - in varianta entry-level, de un propulsor turbo de 2.0 litri si undeva in jurul a 241 de putere, in timp ce versiunea de top mizeaza, spre deosebire de actualul BMW Seria 3, pe un motor V8 aspirat, de 4.969 de centimetri cubi, cu 472 CP. Intre aceste doua unitati se regaseste o motorizare cu sase cilindri - caracterizata de o capacitate de 3.5 litri, despre care se precizeaza ca dezvolta fie 260, fie 311 cai putere.

Lexus IS 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (39) Poze Lexus IS 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Octombrie 2023