Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala

Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta. Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
  • Daca nu vrei s-auzi de nemti, asta-i masina ta
  • Are motor de 1.6 litri si 360 CP, scaune cu masaj si tractiune integrala
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem audio de inalta fidelitate. Ce poarta semnatura specialistilor de la Focal.

Lansata pe piata acum mai bine de doi ani si jumatate - inca din ultima parte a toamnei lui 2020, cea dintai generatie a exclusivistei berline pe care compania DS o comercializeaza sub denumirea de DS 9 isi intampina cumparatorii, zilele acestea, in nenumarate versiuni si configuratii. Printre multiplele optiuni puse de francezi la dispozitia clientilor cu buzunare largi si, totodata, dare de mana se regaseste - mai nou, si o varianta disponibila sub indicativul Opera, respectivul produs bucurandu-se de o dotare standard extrem de spectaculoasa, lista echipamentelor oferite fara costuri suplimentare cuprinzand inclusiv scaune cu actionare electrica, plus functii de incalzire, ventilatie, masaj.

Reteta caracteristica impresionantului vehicul de segment E pluseaza cu o pereche de faruri Active LED Vision si un set de jante cu un diametru de pana la 20 de inch - confectionate din aliaj usor, elementelor mentionate si anterior alaturandu-li-se, de asemenea, o tapiterie realizata din piele Nappa, un plafon imbracat in Alcantara, o instalatie audio de inalta fidelitate, ce poarta semnatura specialistilor marcii Focal. Din meniu nu lipsesc insa - extrem de important de precizat, nici suspensia Active Scan, asistentul pentru vederea pe timp de noapte ori camera de 360 de grade, pe cand gama de motorizari culmineaza cu aroma E-Tense 4x4 360, fisa cu specificatii de ordin tehnic a savorii cu pricina gazduind un total sinonim cu 360 CP, rezultat in urma combinarii unui propulsor I4 Turbo de 1.6 litri, pe benzina, cu doua motoare electrice.

DS 9

DS 9

DS 9

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2023