De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Noua masina are un design retro la exterior si motor de ultima generatie sub capota

De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul. Noua masina are un design retro la exterior si motor de ultima generatie sub capota
  • De-afara zici ca-i originala, dar inauntru se schimba totul
  • Noua masina are un design retro la exterior si motor de ultima generatie sub capota
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu interiorul custom, oferit alaturi de scaune Montecarlo, tapiterie din piele si accente Prince of Wales.

O companie auto cu sediul principal in pitorescul oras italian Venetia isi propune sa ravaseasca lumea amatorilor de restomod-uri. Inspirata si realizata, bineinteles, pe baza variantei originale a superbei Alfa Romeo Giulia, prima creatie a specialistilor de la Totem Automobili se remarca numaidecat prin design-ul familar si extrem de delicios al caroseriei din fibra de carbon.

Reteta proiectului comercializat sub denumirea de GT Super continua cu scaunele Montecarlo, la randul lor realizate din fibra de carbon, insotite de tapiterie din piele si accente Prince of Wales, potrivit comunicatului de presa oferit publicului larg.

Totem GT Super

Totem GT Super

Sub capota, prima creatie a specialistilor de la Totem Automobili a optat pentru un motor de ultima generatie, cu sase cilindri, doua turbine si o capacitate de 2.9 litri. Imprumutat de la actuala Alfa Romeo Giulia, acesta va fi disponibil, aparent, in trei configuratii diferite: cu 560, 575 sau 620 de cai livrati rotilor aflate pe puntea spate, din pacate de o cutie cu doua pedale.

In versiunea de top, cu acceleratia la podea, proiectul comercializat sub denumirea de GT Super are nevoie de doar 3.2 secunde pentru a rezolva problema sprintului 0 - 100 de kilometri pe ora, pe cand viteza maxima este de 313 kilometri pe ora.

Prima creatie a specialistilor de la Totem Automobili se mai poate lauda, exceptand elementele mentionate anterior, si cu un sasiu 90% nou, cu jante pe 18 inch, dar si cu un sistem de franare Brembo. Nota de plata porneste de la 460.000 de euro, iar clientii au la dispozitie si o configuratie cu propulsie suta la suta electrica, cu 590 de cai putere si 30.000 de euro mai ieftina.

Totem GT Super

Totem GT Super

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Totem GT Super
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 28 Septembrie 2021