Descopera in detaliu interiorul noii Alfa Romeo Giulia QV

Descopera in detaliu interiorul noii Alfa Romeo Giulia QV
  • Alfa Romeo Giulia QV revine intr-o noua serie de fotografii interioare
  • Super-sedanul italian ne prezinta in detaliu design-ul cabinei sale
  • Printre materialele folosite regasim si Alcantara sau fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Internetul ne ofera astazi 10 fotografii proaspete ce surprind cabina cosmarului italian al duo-ului german format din BMW M3 Sedan si Mercedes C63 AMG.

L-am admirat pana acum in numeroase filme si fotografii de top felul, atat oficiale, cat si reale, insa intamplarea face ca niciunul dintre aceste materiale sa nu fi pus prea mult accentul pe interiorul sau.

Iata ca norocul incepe sa ni se schimbe intr-un final, internetul aducandu-ne astazi nici mai mult, nici mai putin de zece fotografii ce surprind in detaliu interiorul super-sedanului Alfa Romeo Giulia QV.

Alfa Romeo Giulia QV - Interior

Alfa Romeo Giulia QV - InteriorAlfa Romeo Giulia QV - Interior

Asemeni departamentului exterior, cockpitul modelului italian ce va porni curand la vanatoare de BMW-uri M3 si Mercedes-uri C63 AMG inspira agresivitate indiferent de unghiul din care este privit.

De exemplu, volanul multifunctional ne intampina cu un design in trei spite si o parte inferioara plata, combinand totodata pielea, alcantara si fibra de carbon pentru un maximum de sportivitate si aderenta.

Cu aceleasi trei dezirabile materiale ne intalnim, de asemenea, si la nivelul scaunelor fata sport, care pluseaza cu... cusaturi vii si contrastante, nu doar de culoare alba, dar si verde.

In ceea ce priveste functionalitatea cabinei, dimensiunea ecranului ce insoteste sistemul de infotainment este primul lucru care ne atrage atentia. Nici joystick-urile ce opereaza supsensia ajustabila sau comenzile vitale nu vor trece insa neobservate.

Sistemul de climatizare ofera reglare individuala atat pentru sofer, cat si pentru pasager, italienii de la Alfa Romeo montand guri de ventilatie inclusiv pentru ocupantii locurilor spate - lucru deloc surprinzator, tinand cont ca pasagerii super-sedanului Giulia QV vor avea de infruntat furia a 510 cai manati de o transmisie manuala.

Alfa Romeo Giulia QV - Interior

Alfa Romeo Giulia QV - InteriorAlfa Romeo Giulia QV - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Alfa Romeo Giulia QV - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 16 Iulie 2015