Este inceputul unei noi ere. Mercedes lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2008. Galerie foto completa

Este inceputul unei noi ere. Mercedes lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2008. Galerie foto completa
  • Este inceputul unei noi ere
  • Mercedes lanseaza o masina pe care nu a mai vandut-o din 2008
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Insotita de un motor V8 ce lucreaza - de aceasta data, alaturi de doua turbine, actuala generatie vine cu 476 de cai si 700 de Newton-Metri. Valori maxime livrate rotilor de pe ambele punti.

Prezentat publicului larg in urma cu circa jumatate de an, noul Mercedes-AMG SL aduce mai multe surprize decat un cofraj cu oua Kinder. Oferita doar in versiuni AMG - dupa cum o sugereaza si denumirea sa, respectiva masina a renuntat atat la cabina cu numai doua locuri, cat si la plafonul retractabil din material textil, actuala generatie bucurandu-se, in schimb, de o configuratie interioara 2+2 si, totodata, un hardtop.

Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+

Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+

Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+

Demna de mentionat este - de asemenea, si revenirea in scena a variantei SL 55, cu precizarea ca de propulsia acesteia se ocupa, in continuare, o unitate V8. Echipata insa cu doua turbine si o capacitate cilindrica de patru litri, ce livreaza rotilor de pe ambele punti undeva in jurul 476 de cai si 700 de Newton-Metri.

Rezultatul? Cu acceleratia la podea, noul Mercedes-AMG SL 55 4Matic+ reuseste sa rezolve eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora in mai putin de patru secunde, cu acul vitezometrului digital continuandu-si ulterior incursiunea - complet nestingherit, pana la atingerea unei viteze de top de 295 de kilometri pe ora, potrivit si unui comunicat de presa prezentat anterior, zilele trecute, publicului larg.

Comercializata la preturi ce pornesc de la 169.308 euro, respectiva versiune se bucura - in dotarea standard, si de o transmisie automata cu noua rapoarte, dar si de directie integrala. Din peisaj nu lipsesc, printre altele, nici tapiteria realizata din piele sau farurile capabile sa proiecteze diferite simboluri.

Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze Mercedes-AMG SL 55 4MATIC+
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Aprilie 2022