Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 510 cai sub capota si plafon din fibra de carbon

Este oficial: s-a lansat si in Romania! Noua masina germana are 510 cai sub capota si plafon din fibra de carbon
  • Este oficial: s-a lansat si in Romania!
  • Noua masina germana are 510 cai sub capota si plafon din fibra de carbon
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED si tapiterie din piele Merino.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de jumatate de an, la inceputul toamnei lui 2020, cea de-a sasea generatie a legendarei game oferite de compania BMW sub numele de M3 a fost lansata recent - zilele acestea, si pe piata auto din Romania. La preturi incepand de la peste 85.000 de euro, conform configuratorului oficial.

In configuratia de baza, noua masina germana combina o motorizare I6 twin-turbo de trei litri si 480 de cai putere cu o transmisie manuala in sase rapoarte, astfel ca sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza intr-un timp de aproximativ 4.2 secunde.

Noile BMW M3 si M4

Noile BMW M3 si M4

Aceeasi generatie cu numarul sase a gamei comercializate sub denumirea de BMW M3 mai este disponibila, pe piata din Romania, si intr-o varianta Competition, oferita in schimbul a cel putin 89.310 euro. Alaturi de 510 cai si o cutie automata cu opt trepte - de unde si acceleratia pana la suta in doar 3.9 secunde in cazul de fata, evident.

Seria vestilor bune continua cu echiparea standard extrem de bogata, noua masina germana bucurandu-se si de faruri cu LED, vopsea metalizata, jante forjate pe 18 / 19 inch, plafon din fibra de carbon, scaune incalzite, tapiterie din piele Merino, plus multe altele.

Cea de-a sasea generatie a legendarei game oferite de compania BMW sub numele de M3 va fi vanduta in viitor, pe piata din Romania, si intr-o versiune Competition cu M xDrive. Aparitia sistemului de tractiune integrala in prim-plan se va traduce si printr-o reducere a valorii specifice probei 0 - 100 de kilometri pe ora - pana la 3.5 secunde.

BMW M3 si M4 Competition M xDrive

BMW M3 si M4 Competition M xDrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (222) Poze Noile BMW M3 si M4
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 9 Iunie 2021