Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat. Galerie foto completa

Este sfarsitul unei ere. BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat. Galerie foto completa
  • Este sfarsitul unei ere
  • BMW prezinta oficial noul M2 Coupe, ultimul M cu motor neelectrificat
  • Galerie foto completa
Distribuie pe Facebook

Pe piata din Germania, preturile de vanzare pornesc de la circa 72.800 de euro. Conform configuratorului local.

Dezvelit publicului larg cu doar o singura saptamana in urma, la inceputul lunii octombrie, noul BMW M2 Coupe a revenit de curand, pe parcursul acestor zile, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia? Bavarezii au oferit - recent, peste 220 de fotografii proaspete, unele de la interior, altele de la exterior, cu sportiva proiectata special pentru a concura impotriva unor automobile precum Audi RS3 si Mercedes-AMG A 45 S.

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

Comercializata la preturi incepand de la o suma de 72.800 de euro, daca vine vorba cumva despre piata din Germania, respectiva masina marcheaza sfarsitul unei ere, fiind ultimul M cu motor neelectrificat, potrivit companiei producatoare. Programat sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in prima parte a anului 2023, viitorul clasic in doua portiere se bucura de prezenta unui versiuni de 460 CP a benzinarului I6 de 3.0 litri de pe actualul M3.

Fisa cu specificatii de ordin tehnic continua, mai mult ori mai putin surprinzator, cu o transmisie automata in opt rapoarte sau, optional, o cutie manuala in sase trepte de viteza, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero 0 la 100 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un timp de numai 4.1 secunde. Varianta in trei pedale reusind aceeasi performanta cu o intarziere de 0.2 secunde.

Meniul caracteristic proaspat lansatului BMW M2 Coupe se incheie cu o suspensie adaptiva - livrata alaturi de amortizare controlate electronic, cumparatorii ultimului M cu motor neelectrificat urmand sa aiba parte si de discuri de franare masive. Din peisaj nu lipsesc, ba dimpotriva, nici diferentialul activ, tractiunea RWD, jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch pe puntea fata si 20 de inch pe puntea spate, display-ul masiv curbat, scaunele sculptate atent etc.

BMW M2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (222) Poze BMW M2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 18 Octombrie 2022