Este sfarsitul unei ere. Compania producatoare anunta ca masina cu 500 km/h in bord este sold out

Este sfarsitul unei ere. Compania producatoare anunta ca masina cu 500 km/h in bord este sold out
  • Este sfarsitul unei ere
  • Compania producatoare anunta ca masina cu 500 km/h in bord este sold out
Distribuie pe Facebook

O adevarata performanta, tinand cont de pretul de pornire al respectivei game - de la circa 2.4 milioane euro.

Dezvelit publicului larg in urma cu mai bine de cinci ani si jumatate, extremul Bugatti Chiron este istorie. Conducerea companiei cu sediul in Molsheim a iesit - de curand, in fata presei si a dezvaluit ca toate exemplarele ale masinii ce a facut, fara doar si poate, uitat vechiul Veyron au fost vandute clientilor cu dare de mana.

Producatorul ce si-a unit, recent, fortele cu Rimac a mai anuntat - zilele trecute, si ca numarul unitatilor livrate pe parcursul lui 2021 a urcat pana la 80, reusind sa bifeze un record din acest punct de vedere.

Comercializat la preturi incepand de la 2.4 milioane euro, extremul Bugatti Chiron vine cu 16 cilindri sub capota si o doza uriasa de exclusivism, multumita faptului ca oficialii companiei cu sediul in Molsheim nu vor asambla decat 500 de exemplare - cifra ce include si versiunile speciale Sport, Pur Sport, Super Sport, Divo. S.a.m.d.

Viitorul producatorului ce si-a unit, de curand, fortele cu Rimac nu reprezinta decat un mare mister si o necunoscuta la momentul de fata - insa dezvoltarea si lansarea unei noi masini cu motor termic nu este exclusa.

Inutil de mentionat, Bugatti va oferi - pe viitor, si o gama suta la suta electrica. Dar, din nou, daca mai trebuia cumva precizat, tot ce inseamna informatie si detaliu cu privire la fisa cu specificatii de ordin tehnic este tinut departe de publicul larg ori, de ce nu, nici macar nu a fost inca definitivat, ci inca exista diferite discutii.

Bugatti Chiron

Bugatti Chiron

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (94) Poze Bugatti Chiron
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 17 Ianuarie 2022