Este sfarsitul unei ere. Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina. Cat costa

Este sfarsitul unei ere. Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina. Cat costa
  • Este sfarsitul unei ere
  • Lotus prezinta oficial ultima sa masina cu motor pe benzina
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv faruri cu LED. Plus tapiterie realizata din piele sau Alcantara, conform configuratorului oficial.

Prezentata publicului larg inca din prima jumatate a verii anului 2021, ultima masina cu motor pe benzina de la Lotus are, incepand chiar de astazi, si un pret de vanzare. Pe piata din Marea Britanie, nota de plata porneste de la aproape 76.000 de lire sterline, clientii avand, initial, la dispozitie, doar o singura configuratie.

Este vorba, mai precis, despre o varianta speciala botezata Emira V6 First Edition si acompaniata de un benzinar cu compresor mecanic, de provenienta Toyota.

Lotus Emira

Lotus Emira

Lotus Emira

Fisa cu specificatii tehnice continua cu o putere maxima de aproximativ 400 de cai, livrata exclusiv rotilor de pe puntea spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte. O cutie automata cu un numar similar de trepte si padele pentru schimbarea vitezelor este disponibila in mod optional, daca trebuia precizat.

Aceeasi versiune Emira V6 First Edition a ultimei masini cu motor pe benzina de la Lotus se mai poate lauda, in plus, si cu un sprint 0 - 100 km/h in 4.3 secunde.

Totodata, cu pedala de acceleratie blocata la podea, acul vitezometrului urca pana la 290 de kilometri pe ora, in timp ce consumul mediu de carburant nu ramane, in schimb, decat un mister. Cu mentiunea ca in primul comunicat oficial de presa se mai precizeaza ca benzinarul de 3.5 litri anterior mentionat propune si 420 Nm.

Seria vestilor bune se incheie cu lista cu dotari standard extrem de bogata, reteta respectivei configuratii cuprinzand inclusiv blocuri optice cu tehnologie LED.

De asemenea, fara costuri suplimentare mai sunt oferite, conform Lotus, si jantele forjate pe 20 de inch, senzorii de parcare spate, scaunele fata cu reglare electrica si functie de incalzire, tapiteria din piele sau Alcantara, sistemul audio cu 340W, de la KEF, climatizarea automata, instrumentele de bord digitale. Si asa mai departe.

Lotus Emira

Lotus Emira

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (29) Poze Lotus Emira
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2021