Este sfarsitul unei ere. SUV-ul cu motor W12 iese din productia de serie

Este sfarsitul unei ere. SUV-ul cu motor W12 iese din productia de serie
  • Este sfarsitul unei ere
  • SUV-ul cu motor W12 iese din productia de serie
Distribuie pe Facebook

Sub capota, marea batalie pentru cumparatori se va da, mai nou, intre o unitate in opt cilindri, cu capacitatea de 4.0 litri, si un ansamblu PHEV.

Dezvelit lumii intregi acum mai bine de opt ani - inca de la inceputul toamnei lui 2015, primul SUV din istoria companiei Bentley a fost supus, de curand, unui proces menit sa il transforme intr-un model mai atragator ca oricand. Din pacate, nu toate modificarile aduse exclusivistului Bentayga vor fi intampinate cu ropote de aplauza, la scena deschisa; ba dimpotriva - am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Bentley Bentayga 2024

Explicatia: concurentul actualului Rolls-Royce Cullinan a fost obligat sa renunte, spre marea disperare a clientilor dornici sa epateze, la varianta W12 twin-turbo de 5.950 de centimetri cubi, singurele versiuni de motorizare ramase in peisaj oferind fie un motor in opt cilindri - cu o capacitate de 4.0 litri, fie un ansamblu PHEV croit in jurul unei unitati V6 TFSI de 2.995 de centimetri cubi, potrivit fisei cu specificatii tehnice.

La polul opus, modelul Bentley Bentayga primeste noi jante din aliaj - de 21 de inch, nuante exterioare cu aspect satinat si, mai mult ori mai putin surprinzator, parcare de la distanta, din smartphone. Alte elemente demne de enumerat includ versiune proaspata de echipare - Bentley Bentayga A, detalii interioare din material reciclat, o instalatie audio dotata cu difuzoare semnate de Bang & Olufsen.

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici sistemul inteligent de climatizare, dezvoltat sa anticipeze, cu ajutorul navigatiei, apropierea de un tunel si sa treaca automat pe modul de recirculare a aerului, scaunele multifunctionale, concepute sa porneasca independent - in functie de diferite variabile, precum temperatura ocupantilor, de exemplu, incalzirea si / sau racirea, directia integrala, tehnologia 3D Surround View.

Bentley Bentayga 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Bentley Bentayga 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini tari DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2023